Nordens største fagmesse
for fødevareteknologi

1. - 3. oktober 2024 i MCH Messecenter Herning

Bliv udstiller

Bliv en del af fremtidens fødevareindustri

Som udstiller på nordens største fagmesse for fødevareteknologi, tilbyder FoodTech de perfekte rammer for dialog med både eksisterende og nye kunder inden for fødevareindustrien, hvor din virksomhed har mulighed for at skabe nye leads og styrke sit brand. Udover en stand på FoodTech får din virksomhed en online profil målrettet FoodTechs 80.000 årlige online besøgende, hvor du kan oprette nyheder, produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand og en gratis profil

Lær mere om dine udstillingsmuligheder
 

Nordens største fagmesse for fødevareteknologi i 2024 byder på utallige udstillingsmuligheder. Bliv klogere på priserne for FoodTech 2024. 

Se priser her

Udstillingsområde på FoodTech

Få en håndfuld gode grunde til, hvorfor din virksomhed ikke har råd til at gå glip af mødestedet for fremtidens fødevareindustri.
 

Se de gode grunde her 

Udstiller på FoodTech

Interesseret i at høre, hvad vi kan tilbyde? Tøv ikke med at give os et kald for en uforpligtende snak eller send os en forespørgsel via vores formular. 

Kontakt os

Besøgende på en messestand

Udstil på FoodTech 2024
Mød kunderne face-to-face

  • 33% af de besøgende fandt nye leverandører/samarbejdspartnere på FoodTech i 2022
  • Få nye leads med hjem
  • Mød de vigtigste aktører inden for fødevareindustrien
  • Styrk dine eksisterende kunderelationer
  • Opnå ny viden om, hvor din branche bevæger sig hen

Via MCH365 får du mulighed for at profilere produkter, løsninger, cases og nyheder mod FoodTech godt 80.000 årlige online besøgende.

Få et tilbud på en stand

Udstiller deler ud af deres viden på FoodTech

Vær med når branchen mødes

Netværk med vigtige beslutningstagere og fagfolk inden for fødevareindustrien. Fagfolk som besøger messen for at se og opleve nye produkter, få ny viden og inspiration, møde nye såvel som eksisterende leverandører og samarbejdspartnere samt foretage indkøb på og efter messen.   

Oplev inspiration i højsædet

FoodTech er samlingsstedet, hvor gode ideer mødes og udvikler sig. Derfor har vi fokus på at skabe en fagmesse, hvor inspiration, foredrag, viden og masser af netværk er i højsædet, der altsammen kan bidrage med ideer til udviklingen af din egen virksomhed. 

Følg med i branchens udvikling

Fødevareteknologien er under konstant udvikling, hvor der hele tiden sker nye spændende tiltag og produktnyheder, som er tidskrævende at holde sig opdateret på. FoodTech samler de dygtigste eksperter fra alle hjørner af branchen, så du kan få et indblik i fremtidens fødevareindustri- og teknologi. 

Tilbageblik

Få highlights fra messen i 2022

Kontakt os

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring FoodTech 2024.

Kontakt os

Få et tilbud på en stand

Messestande er forskellige – få et tilbud på en stand, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up