Artikler

Bedre indtjening i både produktionsafdeling og pakke-afdeling

arrow_backTil oversigten

17. oktober 2022 | Scanvaegt Systems A/S

Bedre indtjening i både produktionsafdeling og pakke-afdeling

Vi præsenterer en lang række produktnyheder på stand L-9274 i MesseCenter Herning 1.-3. november. Her lancerer vi dedikerede løsninger til både portionering, vejning, mærkning og kontrol samt vores manufacturing execution system; ScanPlant NG.

Marelec portioneringsløsninger: Minimalt give-away - maksimalt udbytte
Marelecs portioneringssystem skærer og sorterer automatisk kød, fisk og fjerkræ i portioner med præcis vægt og størrelse. Det reducerer give-away til et absolut minimum – og øger på den måde udbytte og fortjeneste. Kombinationen af højere udbytte og besparelse i arbejdstid betyder, at man kan øge indtjeningen og samtidig reducere løn-omkostninger.

Bedre lønsomhed på pakkelinien med Scanvaegt ABWL System
Det nye ABWL system vejer og mærker automatisk kartonen, og kontrollerer samtidig, at såvel vægt som oplysningerne på etiketten er korrekte, at etiketten er korrekt placeret og at stregkoden er læsbar. Ved evt. afvigelser frasorteres kartonen automatisk ud på en fejlbane. Tilbagebetalingstiden for ABWL systemet er ofte under et år, da automatiseringen kan spare arbejdstid svarende til en fuldstidsstilling pr. trin i de forskellige pakkeri-processer.

ScanPlant NG: Forbedrer produktionsprocessen – øger fortjensten
ScanPlant NG er et manufacturing execution system, der overvåger produktionsudvikling og skaber transparens i alt - fra produktivitet og lagerudvikling til udbytte og svind i realtid. Det sikrer, at selv små afvigelser i de individuelle processer opdages hurtigt, så man kan gribe ind i tide, reducere give-away og forhindre store tab.

Scanvaegt SC505 - Effektivt kontrolsystem til pakkelinien
Scanvaegt SC505 er en ny low-cost, men high-quality checkweigher til kontrol af færdigpakkede produkter i tørre pakkeri-miljøer. Den sørger for, at alle produkterne overholder kravene til vægt-indhold, e-mærkning og fødevaresikkerhed ved at frasortere evt. fejlbehæftede varer. På den måde sikrer SC505 korrekt produktkvalitet og beskytter firmaets omdømme.

Ekstremt præcis vægt-/prismærkning med Espera Nova
Espera Nova er et nyt etiketteringssystem med IPX5-tæthedsgrad, som både optimerer mærkningsprocessen, øger kvalitetskontrol og giver operatøren brugervenlig betjening og hurtigt overblik. Systemet har 3D-kamera, der scanner og analyserer produktets geometri og sikrer den mest optimale placering af etiketten på produktet.

Besøg os på stand L-9274
Du kan opleve mange andre løsninger på vores stand, så kik forbi - vi glæder os til at høre om dine produktionsbehov samt fortælle dig om vores løsninger.

Flere artikler fra Scanvaegt Systems A/S

Artikel er skrevet af:

Scanvaegt Systems A/S

Scanvaegt Systems er markedsledende leverandør af dedikerede løsninger og systemer til automatisering og digitalisering af en lang række opgaver.

Som One-Stop Provider af totalløsninger med både software, hardware, service og rådgivning bidrager vi til at optimere vi vores kunders forretningsprocesser og skabe mærkbare konkurrencemæssige fordele.

Med egne udviklingsafdelinger af både hardware og software er vi istand til at designe og levere innovative, driftsikre løsninger, der øger produktiviteten og styrker vores kunders konkurrenceevne – det vil forbedre indtjeningen og skabe nye væ

Se profil
keyboard_arrow_up