Artikler

IE5+ synkronmotor – Energieffektiv, omkostningsbevidst og miljøvenlig

arrow_backTil oversigten

6. oktober 2022 | NORD Gear Danmark A/S

Økonomisk drift i dellastområdet: Usædvanligt høj effektivitet og et bredt momentområde - NORD DRIVESYSTEMS præsenterer IE5+ i en ny størrelse. Investeringen tjener sig selv hjem i løbet af kort tid.

IE5+ fås nu i størrelse 90 til effekter fra 1,1 til 4,0 kW med et kontinuerligt drejningsmoment på 6,8 til 18,2 Nm. Motorerne der fås i versioner med ventilerede eller glatte overflader, og med overfladebehandlingen nsd tupH som tilvalg, har en effekt på op til 4,0 kW. Det er især de betydeligt lavere tab i forhold til IE4-serien, der er bemærkelsesværdige. De energieffektive synkronmotorer, med permanent magnet, er optimalt egnede til økonomisk drift i dellastområdet. Motorerne er særligt interessante for hygiejnefølsomme områder som fødevare- og medicinalindustrien. Direkte motortilslutning samt NEMA- og IEC-motortilslutning er mulig. Encodere og en mekanisk bremse kan integreres på anmodning.

Det konstante drejningsmoment over et bredt hastighedsområde giver mulighed for en målrettet reduktion af versioner. Dette minimerer administrationsudgifter og muliggør leanere fremstillings-, logistik-, oplagrings- og serviceprocesser. IE5+ synkronmotorerne kan kombineres i et modulært system med alle gear, og al drevelektronik, fra NORD DRIVESYSTEMS.

Flere artikler fra NORD Gear Danmark A/S

Artikel er skrevet af:

NORD Gear Danmark A/S

NORD har været repræsenteret i Danmark siden 1989 med salg og rådgivning indenfor transmissionsteknik.

Med lager og servicefaciliteter direkte ved motorvejen syd for Aabenraa og en placering umiddelbart i nærheden af vores moderselskab i Bargteheide ved Hamborg, er vi i stand til at levere hele vores produktprogram på kortest mulige leveringstid.

Vore salgsingeniører og produktspecialister som dagligt er på landevejen, er aldrig længere væk, end at de hurtigt og uden omkostninger kan være behjælpelig med beregninger og dimensionering i forbindelse med en given opgave.

Vi satser målret

Se profil
keyboard_arrow_up