Artikler

ScanPlant NG MES: Forbedrer produktionsprocessen – øger fortjensten

arrow_backTil oversigten

19. oktober 2022 | Scanvaegt Systems A/S

ScanPlant NG er et manufacturing execution system, der overvåger produktionsudvikling, lagerudvikling, udbytte og give-away. Systemet digitaliserer opgaverne og skaber transparens i alt - fra produktivitet og lagerudvikling til udbytte og svind i realtid.

Det sikrer, at selv små afvigelser i de individuelle processer opdages hurtigt, så man kan gribe ind i tide, reducere give-away og forhindre store tab.

ScanPlant NG opsamler registreringer fra varemodtagelse, lager, produktion, pakning og forsendelse, som danner grundlag for automatiske nøgletal og KPI’er i realtid. Det skaber overblik og et komplet grundlag for procesoptimering og hurtig indgriben, hvilket forbedrer virksomhedens indtjeningspotentiale.

Større udbytte:
Med ScanPlant NG kan selv mindre afvigelser i de forskellige processer opdages hurtigt. Dette giver mulighed for at gribe ind i tide, reducere give-away og forhindre store tab. Udbyttet kan kontrolleres på forskellige niveauer, f.eks. afdeling, dage, skift eller operatørbatch eller på hardware-udstyr.

Fuld sporbarhed:
ScanPlant NG sikrer sporbarhed gennem alle trin i produktionsflowet – fra varemodtagelse, opskæring, receptafvejning, forædling, lager, pakning til forsendelse. Dette sikrer fuldt dokumenteret sporbarhed, hvor de individuelle varer og ingredienser kan spores tilbage til ethvert tidspunkt og sted i processen.

Skalerbart og fleksibelt system:
ScanPlant NG er opbygget af moduler, der kan kombineres, så de passer præcist til din produktion og dine krav – løsningen kan skaleres fra en enkelt funktion og op til et stort komplekst MES-system. ScanPlant NG har moduler til bl.a. Processtyring, Lagerstyring, Ordrestyring, Kvalitetskontrol, Vejning & Mærkning og Sporbarhedsstyring.

Brugervenlig og tidsbesparende:
ScanPlant NG har en brugervenlig betjeningsflade med logiske funktioner og tydeligt skærmdesign, der kan tilpasses til den enkelte bruger/proces, så kun relevante felter på relevant sprog vises. Det gør betjeningen hurtig og nem at lære, sparer tid og forhindrer registreringsfejl.

Flere artikler fra Scanvaegt Systems A/S

Artikel er skrevet af:

Scanvaegt Systems A/S

Scanvaegt Systems er markedsledende leverandør af dedikerede løsninger og systemer til automatisering og digitalisering af en lang række opgaver.

Som One-Stop Provider af totalløsninger med både software, hardware, service og rådgivning bidrager vi til at optimere vi vores kunders forretningsprocesser og skabe mærkbare konkurrencemæssige fordele.

Med egne udviklingsafdelinger af både hardware og software er vi istand til at designe og levere innovative, driftsikre løsninger, der øger produktiviteten og styrker vores kunders konkurrenceevne – det vil forbedre indtjeningen og skabe nye væ

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Allan Hedevang

Product Sales Manager - Software, Weighing & Labelling

Scanvaegt Systems A/S

Allan Hedevang

Jørgen Abildgaard Jensen

Area Sales Manager - Danmark, Færøerne og Grønland

Scanvaegt Systems A/S

Jørgen Abildgaard Jensen

Poul Thisted

International Business Manager - Software, Weighing & Labelling

Scanvaegt Systems A/S

Poul Thisted

keyboard_arrow_up