NYHEDER OG UDVIKLING I BRANCHEN
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


- Case
19. september 2024 | Process Engineering A/S
Innivativt og bæredygtigt ingrediensanlæg til fødevarer
Comet Bio, med hovedsæde i London Ontario, Canada, og Schaumburg i Illinois, USA, har udviklet og patenteret en upcycling teknologi, der producerer innovative, sunde og bæredygtige ingredienser fra af


18. september 2024 | Linde Gas A/S
Linde på FoodTech: Mindre svind og større udbytte med nitrogenfrysning
Linde Gas benytter FoodTech til igen at sætte fokus på de mange fordele ved nitrogenfrysning og -køling, som alt i alt gør denne teknologi til en yderst rentabel forretning. De største fordele er, at


- Case
18. september 2024 | Process Engineering A/S
Graasten Go Green
Stryhns Gruppen er et moderne fødevarehus, der står for den nutidige hverdagsmad – med rødder i den danske madkultur. Stryhns producerer og markedsfører mærkerne Stryhn’s leverpostej, Graasten Salater


- Case
18. september 2024 | Process Engineering A/S
Protein Pilot Plant
Aker BioMarine AS (Norsk antarktisk krillfiskeri- og biotekvirksomhed) har udviklet et nyt protein hydrolysat til brug i fødevarer (novel food). Aker BioMarine AS ønskede at etablere et pilot- og prod


- Case
11. september 2024 | Procudan A/S
Skræddersyede blandinger optimerer isproduktion hos Ismageriet
Ismageriet, kendt for deres håndværksmæssige tilgang til isproduktion, har gennem et tæt samarbejde med Procudan opnået en mere strømlinet og effektiv produktion af deres kvalitetsis. Procudan har lev


- Case
10. september 2024 | Procudan A/S
Toms Gruppen A/S optimerer indkøb og sparer ressourcer med Procudan
Toms Gruppen A/S, en af Danmarks førende producenter af chokolade og konfekture, har opnået betydelige besparelser både på mandetimer og budgetter ved at samle indkøbet af 50 forskellige ingredienser