FORCE Technology arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og drive samfundet i en mere bæredygtig og sikker retning.
Gennem uvildighed, mangeårig erfaring og udviklingsprojekter inden for fødevarer og hygiejnisk drift arbejder vi for at understøtte hele fødevareindustriens værdikæde med at opretholde et højt niveau af hygiejne, sundhed og produktsikkerhed i forbindelse med omstillingen til en mere bæredygtig produktion.
Vi mener, at adgang til nyeste viden, testfaciliteter og rådgivning bl.a. om risikovurdering kan fremme industriens processer, skabe bedre beslutningsgrundlag og dokumentation, fremme levetid og minimere omkostninger og spild, som i sidste ende styrker hele fødevareindustriens internationale konkurrenceevne.
For at understøtte dansk fødevareindustri sikrer vi:
- EHEDG-certificeret testlaboratorium og EHEDG-autoriseret træningsfacilitet: Vores Center for Hygiejnisk Design giver adgang til den nyeste viden inden for hygiejnisk design af procesudstyr, produktsikkerhed og optimalt materialevalg
- Services tilpasset fødevareindustrien: Rådgivning og test inden for hygiejniske egenskaber af procesoverflader, fødevaresikkerhed og -kontaktmaterialer, rengøring, rengøringsvalidering og – verificering samt kemiske analyser.
- Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed: Nyt kompetencecenter inden for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed skal understøtte life science-, biotek- og fødevareindustrierne i den grønne omstilling.
- Ydelser indenfor dokumentation af miljøbelastning: Vi har stærke kompetencer indenfor dokumentation af miljøpåvirkningen ved forskellige produkter, produktionsmetoder eller CO2 aftryk for hele virksomheder. Herunder følgende metoder som LCA, EPD, Carbon Footprint, Klimaregnskaber, CO2 verifikationer mm.
Mød os
Annette Baltzer Larsen
Senior Consultant
Har mere end 25 år arbejdet med følgende emner: hygiejne, fødevaresikkerhed/produktsikkerhed og produktkvalitet. Herunder også dannelse af biofilm, optimering af rengøring, verifikation af en forestået rengøring samt hygiejnisk design.
KontaktAlan Friis
Senior Team Leader
Leder af Center for Hygiejnisk Design, EHEDG autoriseret evaluator og trainer. Mere end 25 års erfaring med fødevareproduktion, design af procesudstyr herunder hygiejnisk design, rengøringsvenlighed og hygiejniske materialeoverflader.
KontaktVirksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.