Nordic Engineering ApS

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Roskilde, Danmark

Find os på

Nordic Engineering startede som en handelsvirksomhed. Efter nogle år udviklede vi os til området for procesteknik og levering af komplette nøglefærdige moduler og Skid-enheder. Vi arbejder med de nyeste topmoderne 3D-designværktøjer for at sikre pålidelige og optimerede resultater.

Process Skid units
Vi tilbyder komplette nøglefærdige processkid-enheder og tank-enheder. Baseret på kundens krav konstruerer vi de nødvendige systemløsninger.
Vi designer, fremstiller og udfører test før levering til vores kunder. Vores ingeniørteam af kompetente design- og procesingeniører sikre et optimalt resultat.
Automatisering og programmering er en integreret del af vores produktprogram.

Handel
Vi repræsenterer en bred vifte af førende internationale producenter af procesudstyr og komponenter inden for væske- og pulverteknologi.

Service og installation
Vi yder professionel service, vedligeholdelse og reparation af roterende mekanisk udstyr hos kunde eller på vores reparationsværksted.
Vi udfører komplet installationsarbejde eller tilsyn med installation.

Værksted
Vi er specialister indenfor reparation af alle typer mekaniske akseltætninger på eget værksted i Roskilde.

Nordic Engineering er en privatejet virksomhed, veletableret og med masser af erfaring og kompetencer. Grundlagt tilbage i 2004 og beliggende i Roskilde, Danmark.

Mød os

Jens Juhl Eskildsen

CEO

Kontakt

Jens Juhl Eskildsen

Anders Krumm Knuhtsen

CSO, Partner & Sales Director

Kontakt

Anders Krumm Knuhtsen

Rico Falkenberg

Area Sales Manager

Kontakt

Rico Falkenberg

Nils Toft

Area Sales Manager

Kontakt

Nils Toft

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up