Process Integration ApS

M 9611

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Skanderborg, Danmark

Find os på

Process Integration ApS er et ingeniørfirma etableret i 2015. Vores team af medarbejdere har mange års erfaring med levering af kundespecifikke anlæg til procesindustrien.

Vi leverer rådgivning, design, engineering og installation af projekter omfattende project management og engineering, udstyrsleverance, montage supervision, installation med egne montører og idriftsættelse på et højt professionelt niveau.

Vi byder altid ind med en holistisk tilgang, lytter til den enkelte kundes udfordringer og ønsker, for at sikre et godt og driftssikkert behov.

Det bæredygtige element har vi integreret i mange projekter, hvor vi har fokus på at genindvinde, udnytte og optimere alle værdistrømme hvor det er muligt.

Mød os

Jesper Troelsen

Sales

Jesper Troelsen har stor erfaring indenfor fødevare industrien og kan rådgive omkring optimering, udbygning, opgradering eller tilbygning af procesanlæg.

Kontakt

Jesper Troelsen

Niels Malling Laursen

Senior Project Manager

Niels Malling Laursen har mange års erfaring med at gennemføre succesfulde projekter indenfor proces industrien, både fødevare og andre industrier.

Kontakt

Niels Malling Laursen

Produkter fra Process Integration ApS


Artikler skrevet af Process Integration ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up