E-CIP Concept ApS er en startup grundlagt af erfarne kræfter indenfor design, engineering, idriftsætning og optimering af hygiejniske procesanlæg (eksempelvis mejerier, bryggerier).
E-CIP Concept står for, Environmental, Economic, Effective, Easy og er en innovativ videreudvikling af CIP-processen, der sparer betydelige vandmængder uden at gå på kompromis med kvalitet og fødevaresikkerhed.
Mød os
Finn Gregersen
Commercial Director
Finn Gregersen er uddannet ingeniør med mange års erfaring indenfor design, ingeniørarbejde og projektledelse relateret til hygiejniske procesanlæg. Han har desuden i en årrække arbejdet som selvstændig konsulent indenfor virksomhedsrådgivning og forretningsudvikling.
KontaktAnders Holdflod Poulsen
Technical Director
Anders blev uddannet mejeritekniker fra Dalum Mejerihøjskole i 1989. Siden 1992 har Anders arbejdet som Commissioning Engineer, Trouble Shooter og Process Specialist indenfor en bred vifte af anlæg, produkter og processer i mere end 70 forskellige lande.
KontaktVirksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.