på FoodTech 2024

Georg Fischer A/S

J 7156

Georg Fischer er stolt af sin lange succeshistorie, der går mere end 200 år tilbage til grundlæggeren Johann Conrad Fischer. Det der i 1802 begyndte som et lille kobbersmelteanlæg og udviklingsarbejde af nye legeringer, har siden udviklet sig til den globale industrikoncern, som vi kender i dag.

På FoodTech vil vi have fokus på tre hovedområder:

COOL-FIT - præisoleret rørsystem til køling
Et komplet rørsystemer med ventiler som leveres præisoleret. Systemet er 100% korrosionsfri. Installationstiden er 50% hurtigere end metalløsninger. Endelig er energieffektiviteten 30% bedre end metalløsninger Miljøbelastningen er minimal, da COOL-FIT minimerer CO²-udledningen og reducerer energitabet med gennemsnitligt 35% sammenlignet med metalrørsystemer, der er efterisoleret med gummibaseret skum.

CONTAIN-IT Plus - dobbeltrørsystem
Vi sikrer, at intet slipper ud. CONTAIN-IT Plus tilbyder den rigtige løsning og kvalitet til transport af farlige medier i alle industrielle applikationer.
Én løsning, dobbelt så høj beskyttelse – pålidelig og sikker, designet til transport af farlige væsker. CONTAIN-IT Plus systemet kombinerer den kemiske modstand af et dedikeret indvendigt medierør med den ekstra sikkerhed ved et ydre beskyttelsesrør.

Procesautomation
Vi tilbyder den fulde pakke med vores produkter og løsninger, leverer en installation af topkvalitet, et højt kvalificeret team af eksperter, der står ved vores kunders side hvert skridt på vejen over hele verden, og digitaliserede tjenester, der sikrer, at et projekt er på forkant på markedet.

Mød os på FoodTech 2024

Kim Thygesen

Area Sales Manager, Process Automation & Industri, vest

Arbejder med alle GF's industriløsninger med fokus på procesautomation.

Kontakt

Kim Thygesen

Henrik Skovbo

Area Sales Manager, Industri & Køl, øst

Arbejder med hele GF's industriprogram med særlig fokus på køling.

Kontakt

Henrik Skovbo

Lars Hubert

Area Sales Manager, Process Automation & Industri, øst

Arbejder med alle GF's industriløsninger med fokus på procesautomation. Stort fokus på den grønne omstilling og Power-to-X løsninger.

Kontakt

Lars Hubert

Michael Adamsen

Area Sales Manager, Industri & Køl, vest

Arbejder med hele GF's industriprogram med særlig fokus på køling.

Kontakt

Michael Adamsen

Produkter fra Georg Fischer A/S


Artikler skrevet af Georg Fischer A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up