MultiMarketing A/S

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Kolding, Danmark

Ansager, Danmark

Find os på

On-the-Go pakkeløsninger til fødevareindustrien.
Vi fylder dit indhold i ønskede emballager f.eks. nødder, slik og snacks samt påsætning af varedeklaration, pant mærker og meget mere.

Vi tilbyder fleksible og innovative pakkeløsninger til fødevareindustrien. Vi tilbyder pakkeløsninger efter ordre med et stærk kundeorienteret fokus. Vi råder over moderne køleregulerede pakke- og produktionsfaciliteter, hvor automatisering går hånd i hånd med fødevaresikkerhed.

Fleksibilitet, præcise leveringer og grundig kvalitetssikring.
Vores kunder er fødevarevirksomheder hvor effektiv ordreproduktion, fleksibilitet og præcise leveringer er afgørende. Vores dygtige medarbejdere besidder stor erfaring med fødevareproduktion og bidrager alle til at levere et førsteklasses produkt. Vores styrke ligger i hurtig omstilling mellem produktioner, præcise leveringer og en grundig kvalitetssikring.

Vi fungerer også som sparringspartnere på flere projekter, hvor fødevareproducenter og koncept- produktudviklere har lanceret spændende og nyskabende produkter. Vi stiller gerne vores kompetencer til rådighed i et strategisk samarbejde.

Mød os

Palle Østergaard

Direktør

Kontakt

Palle Østergaard

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up