Nyheder og udvikling i branchen
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


- Case
3. oktober 2022 | Au2mate A/S
UPGRADE PROJECT
BACKGROUND
The Cream cheese dairy has a yearly production of 58.000 ton cream cheese in different taste varieties. The process plant has around 3.500 plant components connected to the control syste


- Case
3. oktober 2022 | Au2mate A/S
Glycom
Glycom is a company which produces HMO’s for baby formula. In 2016, Glycom acquired the VitaLys lysine factory in Esbjerg and faced the challenge of expanding the production plant and adapt it for the


- Case
29. september 2022 | Teknologisk Institut - Industriel 3D-print
Småkagedyser i titanium og rustfrit stål
Teknologisk Institut 3D-printer tyller i titanium og rustfrit stål til Bühler Meincke, der udvikler og producerer maskiner til småkage- kikseproduktion globalt. Det helt særlige ved tyllerne er, at de


- Case
29. september 2022 | Teknologisk Institut - Industriel 3D-print
Lakseside-griber blev 3D-printet i metaldetekterbart nylon
Virksomheden Marel laver processeringsanlæg til fødevareindustrien. Til et anlæg skulle man udvikle en ny griber til håndtering af hele laksesider på 40-50 cm. Derfor kontaktede man Teknologisk Instit


- Case
29. september 2022 | Teknologisk Institut - Industriel 3D-print
Isdyse til Tetra Pak
Tetra Pak Processing Systems er en del af den verdensomspændende Tetra Pak koncern, og her laver man systemer til fremstilling af iscreme - med 3D-print som en vigtig ingrediens.
Virksomheden har l