NYHEDER OG UDVIKLING I BRANCHEN
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.
- Case
21. maj 2024 | Danish Technological Institute
3D-print reducerer vægt og fremstillingstid på Bühlers pumperotor
Bühler-Meincke, der laver maskiner og ovne til fremstilling af kiks, kager og småkager, har sammen med Teknologisk Institut testet mulighederne for at anvende 3D-print i titanium til nogle dejpumper i
- Case
17. maj 2024 | Danish Technological Institute
Skræddersyede 3D-printede medbringere til SR Packs modulbånd
SR Pack bygger pakkerimaskiner til fødevareindustrien - og de havde en udfordring med en medbringer til deres transportbånd. Med 3D-print og hjælp fra Teknologisk Institut blev den udfordring løst.
- Case
3. maj 2024 | NTEK ApS
Energitilskud til optimeringer
Vidste du, at et gennemsnitligt parcelhus bruger omkring 18.000 kWh årligt på opvarmning? Forestil dig energibesparelsens potentiale i din fremtid!
Hos NTEK ApS brænder vi for energieffektivitet, C
- Case
3. maj 2024 | NTEK ApS
Etablering af Erstatningsluft for at undgå nedetid i produktion
Kunden ønskede at undgå nedetid i produktionen, mens ventilationsanlægget skulle hæves, så der kunne lægges ny isolering og tagpap.
Under nedlukning af anlægget, etablerede vi erstatningsluft for