Nyheder og udvikling i branchen
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Materialehåndtering i kødproduktion
Den moderne kødindustri er blevet kompliceret og omfatter en række udfordrende aktiviteter, ikke mindst inden for materialehåndtering. I det daglige skal tunge kasser med forarbejdet eller råt kød løf


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Tunge løft i køkkener og bagerier
Professionelle køkkener og bagerier bruger store maskiner og store mængder ingredienser i materialehåndteringen. Især flytning og manøvrering af rørekedler er ofte en kompliceret opgave. Det skyldes,


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Flytning af spande og ruller i mejerisektoren
I moderne mejeriproduktion kræver flere processer løft og flytning af genstande og materialer. For eksempel skal dunke og spande transporteres gennem lagre og opbevaringsområder. De mange skrøbelige e


- Case
27. oktober 2022 | FORCE Technology
3D laser cladding fjerner slitageproblem i trykbeholdere
SPX FLOW leverer procesanlæg til fødevareindustrien. Tidligere måtte kunderne i værste fald udskifte trykbeholderne efter et år på grund af slitage fra flydende fødevarer. Det problem har FORCE Techno


- Case
27. oktober 2022 | FORCE Technology
Tracking of roller cages in Arla Foods distribution terminal
Challenge:
Managing roller cages within company premises and across its distribution loop
Process:
Agile exploration and test projects performed – one focusing on internal tracking in Arla Foods


- Case
24. oktober 2022 | Skala Gruppen
Energioptimalisering av CIP på TINE Tunga
TINE Tunga ønsket et lavere miljømessig fotavtrykk og ville minimere utslipp ved CIP, samtidig som de reduserte forbruk av vann, vaskemiddel og strøm.
Vår leveranse var et fullskala CIP anlegg som