Hvordan der kan spares op til 45% vand ved CIP-rengøring af hygiejniske procesanlæg

arrow_backTil oversigten

CIP (Cleaning in Place) rengøring af hygiejniske procesanlæg er en helt essentiel proces i moderne fødevareproduktion, da den sikrer fødevaresikkerheden. Det er dog også en betydelig vandforbrugende proces.

E-CIP Concept vil præsentere en enkel metode for hvordan der kan spares betydelige vandmængder ved rengøring af store procesanlæg, uden at gå på kompromis med kvalitet og fødevaresikkerhed. Anlægsomkostningen er endda på niveau med traditionelle CIP-anlæg, så dette er en bæredygtig løsning, ikke kun for vandressourcer, men også økonomisk.

Start

torsdag3. novkl. 13:30

Slut

torsdag3. novkl. 13:50

Lokation

FoodTech Hal M - IFC Water Stage (vandscenen)

Eventet udbydes af:

Klimatorium

Eventet er oprettet af:

E-CIP Concept ApS

E-CIP Concept ApS er en startup grundlagt af erfarne kræfter indenfor design, engineering, idriftsætning og optimering af hygiejniske procesanlæg (eksempelvis mejerier, bryggerier).
E-CIP Concept står for, Environmental, Economic, Effective, Easy og er en innovativ videreudvikling af CIP-processen, der sparer betydelige vandmængder uden at gå på kompromis med kvalitet og fødevaresikkerhed.

Se profil
keyboard_arrow_up