Welcome to the future of the
food industry

 

 

29. SEPTEMBER - 1. OKTOBER 2020

Tak for denne gang og på gensyn i 2020

FoodTech 2018 sluttede af torsdag efter tre dage med mennesker, møder, mad og maskiner i MCH Messecenter Herning. Messen bød på besøgs- og udstillerfremgang med 8.974 besøgende fagfolk og 309 udstillere, et rekordstort aktivitetsprogram, konferencer, innovationskonkurrencen FoodTech Challenge & InnovateFood.dk, International Food Contest samt et væld af prisoverrækkelser.

FoodTech siger stort tak til alle udstillere og besøgende for en fantastisk messe. Vi glæder os til at byde jer velkommen på FoodTech 29. september - 1. oktober 2020.

 

Fremtid og fremskridt på FoodTech

Produktnyheder, dialog, nye relationer og ny viden blev omdrejningspunktet for den 12. udgave af Nordeuropas største messe for fødevareteknologi, FoodTech, som sluttede torsdag efter tre dage med besøgs- og udstillerfremgang samt royalt besøg i MCH Messecenter Herning.

Læs mere her

De bedste fødevarer og produkter hyldes på FoodTech

Tirsdag bød på prisfest og hyldest af det gode håndværk på FoodTech 2018, hvor de bedste fødevarer, mejeriprodukter, innovative produkter samt emballager modtog prestigefyldte priser.
 

Læs mere her

FoodTech er åbnet med udstillerfremgang

Den 12. udgave af FoodTech, Nordeuropas største messe for fødevareteknologi, slog tirsdag dørene op i MCH Messecenter Herning. FoodTech byder på tre dage med fokus på fødevareindustrien, konferencer, prisuddelinger og rekordmange aktiviteter.

Læs mere her

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Vær den første der får nyheder, viden og overblik over FoodTechs aktiviteter.

Få seneste nyt direkte i din indbakke