EHEDG konference

Styrk dine kompetencer og kom på forkant med viden om bl.a. hygiejniske processer

Under FoodTech 2022 afholder European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) Danmark, FORCE Technology og MCH et symposium med nyheder inden for hygiejnisk produktion af sikre fødevarer. På symposiet vil anvendelsen af nye guidelines omkring hygiejnisk design risikovurdering blive præsenteret, sammen med andre nye guidelines for f.eks. tank rengøring. Det bliver en spændende begivenhed med eksperter i hygiejniske processer, hvor der er plads til at komme tæt på eksperterne efter deres indlæg.

Symposiet afholdes på IFC Water Congress Scenen i hal M. Det vil være muligt blot at deltage i de dele, som man finder interessant. 

Tilmeld dig her

Du tilmelder dig i billetsystemet under fanen 'Tilkøb'.

 

Tirsdag 1. november


 09.15 - 09.30

ENGLISH

HAL M

OPENING

 


 09.30 - 10.00

ENGLISH

HAL M

EHEDG STRATEGIC GAPS & FUTURE ACTIVITIES

Adwy van den Berg, EHEDG

 


10.00 - 10.45

ENGLISH

HAL M

INTEGRATION OF HYGIENIC ENTITIES

Roland Cocker, Cocker Consulting Ltd. / EHEDG

 


10.45 - 11.15

ENGLISH

HAL M

HYGIENIC DESIGN RISK MANAGEMENT AND COMPLIANCE TO GFSI BENCHMARKING REQUIREMENTS JI AND JII.

Gerdien Raap, EHEDG

 


11.15 - 11.45

ENGLISH

HAL M

EHEDG CERTIFICATION AND TESTING, NEW TEST FOR OPEN SURFACES AND TESTING OF TANK CLEANING DEVICES

Alan Friis, FORCE Technology / EHEDG

 


11.45 - 11.55

ENGLISH

HAL M

Q&A

 

 


11.55

ENGLISH

HAL M

CLOSING

 

keyboard_arrow_up