Styrk dine kompetencer og kom på forkant med viden om bl.a. hygiejniske processer
Under FoodTech 2022 afholder European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) Danmark, FORCE Technology og MCH et symposium med nyheder inden for hygiejnisk produktion af sikre fødevarer. På symposiet vil anvendelsen af nye guidelines omkring hygiejnisk design risikovurdering blive præsenteret, sammen med andre nye guidelines for f.eks. tank rengøring. Det bliver en spændende begivenhed med eksperter i hygiejniske processer, hvor der er plads til at komme tæt på eksperterne efter deres indlæg.
Symposiet afholdes på IFC Water Congress Scenen i hal M. Det vil være muligt blot at deltage i de dele, som man finder interessant.
Du tilmelder dig i billetsystemet under fanen 'Tilkøb'.
Tirsdag 1. november
OPENING
EHEDG STRATEGIC GAPS & FUTURE ACTIVITIES
Adwy van den Berg, EHEDG
INTEGRATION OF HYGIENIC ENTITIES
Roland Cocker, Cocker Consulting Ltd. / EHEDG
HYGIENIC DESIGN RISK MANAGEMENT AND COMPLIANCE TO GFSI BENCHMARKING REQUIREMENTS JI AND JII.
Gerdien Raap, EHEDG
EHEDG CERTIFICATION AND TESTING, NEW TEST FOR OPEN SURFACES AND TESTING OF TANK CLEANING DEVICES
Alan Friis, FORCE Technology / EHEDG
Q&A
CLOSING