5 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE UDSTILLER PÅ FOODTECH 2024

Der er mange gode grunde til at blive udstiller på FoodTech – her er 5 af dem.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Vær synlig

  FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, og det er det oplagte sted at promovere sit brand og fremvise nye produkter og tiltag.

 • 2

  Plej relationerne

  Gode relationer kræver en indsats. På FoodTech er der tid og plads til at tale med samarbejdsparterne, konkollegaer og alle de mennesker, der ligger i et grænseland – måske møder du din næste kunde eller nøglemedarbejder?

 • 3

  Få endnu mere viden

  Selv de bedste kan blive bedre. På FoodTech møder du branchens dygtigste eksperter inden for en lang række områder i fødevareindustrien, og så møder du også de nyudklækkede virksomheder med de nye vinkler og måder at tænke på. FoodTech er samlingsstedet, hvor gode idéer mødes og udvikler sig.

 • 4

  Styrk salget

  Fagfolk besøger FoodTech for at få viden og finde nye løsninger. Messen er den perfekte platform for dialog med både eksisterende og nye kunder i inspirerende rammer.

 • 5

  Netværk med beslut­nings­tagere

  FoodTech tiltrækker de tungeste og vigtigste aktører i branchen. Drik en kop kaffe med de mennesker, der har en indflydelse på fødevareindustrien – måske kan I inspirere hinanden?

Hvem udstiller på FoodTech? Mød 3 udstillere her

Se flere udstillere

“FoodTech er en rigtig god måde for os at komme tæt på både nye og eksisterende kunder, snakke med dem og blive klogere på deres hverdag. Messen giver os mulighed for at præsentere vores nyeste projekter, og så følger vi også nøje med i kåringerne på IFC. Der er generelt et meget højt niveau i mejeribranchen i Danmark, og det er interessant at se, hvem der gør det særligt godt.”

- Morten Olander, Markedschef, NIRAS A/S

Niras logo

“FoodTech er Skandinaviens vigtigste messe for produktionsvirksomheder i fødevareindustrien. Her samles hele branchen for at opdage nye opfindelser og udveksle idéer med partnere og kunder, hvilket gør FoodTech til en vigtig platform for os. Vi glæder os rigtig meget til at tale med kunder, opleve nye trends og skabe stærke relationer.”

- Ole Balzer, Managing director, Weber Machinery Denmark

“Messen er en vigtig del af vores værktøjskasse i forhold til at opbygge og fastholde relationer. Vi arbejder en del med digital markedsføring, men det kan ikke stå alene. Den direkte dialog har stor betydning i vores langvarige samarbejde med kunderne. Det betyder også meget for både nuværende og potentielle kunder, at de fysisk kan se kvaliteten af vores produkter. Vi glæder os derfor meget til FoodTech.”

- Lars Michael Bang, Direktør

Schur logo

FÅ FODFÆSTE I FØDEVAREINDUSTRIEN

Som startup-virksomhed kan det være vanskeligt at overskue, hvordan man kommer ind i en etableret branche.

FoodTech er stedet, hvor fødevareindustrien udveksler viden og visioner. Deltag i messen og mød dine kommende samarbejdspartnere og kunder – ansigt til ansigt.

Skab og dyrk de relationer, som din virksomhed skal hvile på i fremtiden.

Se aktører i branchen der er en del af FoodTech
 

Deltagere på FoodTech messe udveksler viden og visioner

WHAT IF?
WHY NOT?
WHO ELSE?
LET'S GO - SEE YOU

KONTAKT OS

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring FoodTech 2024.

Kontakt os

FÅ ET TILBUD PÅ EN STAND

Messestande er forskellige – få et tilbud på en stand, der er skræddersyet til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up