Vinderen af FoodTech Award 2022 er...
Hydract A/S løb afsted med FoodTech Award 2022 for deres bæredygtige vandhydrauliske procesventil, der kan ændre fremtidens drikkevareproduktion fundamentalt.
De nominerede til FoodTech Award 2022 er...
- ALVAR Mist ehf. - ALVAR Mist Focus S-10
- Hydract A/S - hydract Vandhydraulisk procesventil
- Elopak - Pure-Pak® eSense-kartonen
- DSM Food&Beverage - Delvo Phage® test kit
- Au2mate A/S - CIP-dataanalyse
_______________________________________________________________________________________
Disse virksomheder indstillede også nyheder til FoodTech Award 2022
- Teknologisk Institut - BDP-pulver til 3D-print af fødevarekomponenter
- Endress+Hauser A/S - “How is your beer”? – Check your fermentation monitor
- Endress+Hauser A/S - Teqwave H - The concentration sensor for real-time liquid analysis
- Busch Vakuumteknik A/S - OTTO Digital Service
- Eilersen Electric - DLC vejecelle m. patenteret løftesikring
- CHEP Denmark A/S - The Q+ Static – Quarter display pallet
- Weber Machinery Denmark - WEBER holistic processing line for product preparation, slicing and primary packaging by utilizing multi directional component communication
- Alflow Scandinavia A/S - Ohmsk opvarmning til faste fødevarer
- Limitech A/S - PENQUIN
- Limitech A/S - Flipside
- GEA Process Engineering A/S - GEA VARIVENT® Mixproof valve type MX
- GEA Process Engineering A/S - GEA Mobile Test Center
- GEA Process Engineering A/S - GEA LoTo for hygienic valves
- Chr. Hansen - YoFlex Premium 11 forener bæredygtighed og besparelser
- In Vitro - Bionedbrydelig Nitril handske
- TRAPO - TRAPO Loading System TLS3600
- Busch Vakuumteknik A/S - COBRA NX 0950 A PLUS
- Domino Systems A/S - Cx350i
FoodTech Award er sponsoreret af:
Nyt koncept
Indstil dine produkter
FoodTech inviterer udstillere med unikke fødevareteknologiske nyskabelser til at indstille sine innovative produkter, koncepter eller processer til Award bedømmelse.
Vigtige datoer
- Ansøgningsfrist: 24. august kl. 23.00
- Offentliggørelse af nominerede: 26. september
Alle, der har indsendt indstillinger, vil få en tilbagemelding pr. mail. - Offentliggørelse af vinderen: 1. november
Lukket for tilmelding!
Der er nu lukket for tilmelding til FoodTech Award.
Kriterier
I bedømmelsen er det gældende, at jeres produkt, koncept eller proces ikke må have
været introduceret offentligt tidligere end januar 2021.
Max 3 produkter pr. udstiller.
Produkter, koncepter og processer vurderes
ud fra følgende tre kriterier:
FoodTech Awarden tildeles på baggrund af en samlet vurdering af kriterierne.
Dommerpanelet til FoodTech Award 2022 består af:
- Hans Nørgaard Hansen, Institut for Byggeri og Mekanisk Teknologi, DTU
- Henrik Damholt Jørgensen, Mejeriforeningen
- Ole Linnet, DI
- Thomas Mathiasen