FoodTech Award

Vi sætter fokus på de fremmeste nyskabelser og profilerer
de nominerede både før og under messen.

Vinderen af FoodTech Award 2022 er...

Hydract A/S løb afsted med FoodTech Award 2022 for deres bæredygtige vandhydrauliske procesventil, der kan ændre fremtidens drikkevareproduktion fundamentalt.  

Se videointerview med vinderen

De nominerede til FoodTech Award 2022 er...

  • ALVAR Mist ehf. - ALVAR Mist Focus S-10
  • Hydract A/S - hydract Vandhydraulisk procesventil
  • Elopak - Pure-Pak® eSense-kartonen
  • DSM Food&Beverage - Delvo Phage® test kit
  • Au2mate A/S - CIP-dataanalyse

_______________________________________________________________________________________

Disse virksomheder indstillede også nyheder til FoodTech Award 2022

  • Teknologisk Institut - BDP-pulver til 3D-print af fødevarekomponenter
  • Endress+Hauser A/S - “How is your beer”? – Check your fermentation monitor
  • Endress+Hauser A/S - Teqwave H - The concentration sensor for real-time liquid analysis
  • Busch Vakuumteknik A/S - OTTO Digital Service
  • Eilersen Electric - DLC vejecelle m. patenteret løftesikring
  • CHEP Denmark A/S - The Q+ Static – Quarter display pallet
  • Weber Machinery Denmark - WEBER holistic processing line for product preparation, slicing and primary packaging by utilizing multi directional component communication
  • Alflow Scandinavia A/S - Ohmsk opvarmning til faste fødevarer
  • Limitech A/S - PENQUIN
  • Limitech A/S - Flipside
  • GEA Process Engineering A/S - GEA VARIVENT® Mixproof valve type MX
  • GEA Process Engineering A/S - GEA Mobile Test Center
  • GEA Process Engineering A/S - GEA LoTo for hygienic valves
  • Chr. Hansen - YoFlex Premium 11 forener bæredygtighed og besparelser
  • In Vitro - Bionedbrydelig Nitril handske
  • TRAPO - TRAPO Loading System TLS3600
  • Busch Vakuumteknik A/S - COBRA NX 0950 A PLUS
  • Domino Systems A/S - Cx350i

 

FoodTech Award er sponsoreret af:

Nyt koncept
Indstil dine produkter

FoodTech inviterer udstillere med unikke fødevareteknologiske nyskabelser til at indstille sine innovative produkter, koncepter eller processer til Award bedømmelse.

Læs mere om FoodTech Award

Indstil dine unikke og innovative produkter til FoodTech award 2022

Vigtige datoer

  • Ansøgningsfrist: 24. august kl. 23.00
  • Offentliggørelse af nominerede: 26. september
    Alle, der har indsendt indstillinger, vil få en tilbagemelding pr. mail. 
  • Offentliggørelse af vinderen: 1. november

 

Lukket for tilmelding!
Der er nu lukket for tilmelding til FoodTech Award.

Kriterier

I bedømmelsen er det gældende, at jeres produkt, koncept eller proces ikke må have 
været introduceret offentligt tidligere end januar 2021. 
Max 3 produkter pr. udstiller.

Produkter, koncepter og processer vurderes 
ud fra følgende tre kriterier:

Nyhedsværdi 
og innovationshøjde
(vægtes 25%)

Potentiale for
implementering
(vægtes 25%)

Positiv indvirkning
på omgivelserne
(vægtes 50%)

FoodTech Awarden tildeles på baggrund af en samlet vurdering af kriterierne.

Dommerpanelet til FoodTech Award 2022 består af:

 

  • Hans Nørgaard Hansen, Institut for Byggeri og Mekanisk Teknologi, DTU
  • Henrik Damholt Jørgensen, Mejeriforeningen
  • Ole Linnet, DI
  • Thomas Mathiasen
keyboard_arrow_up