WATER & ENERGY
- WITHIN FOOD TECHNOLOGY

BLIV EN DEL AF WATER & ENERGY

Vil du være med til at forme fremtidens bæredygtige fødevareproduktion?

FoodTech samler branchens førende eksperter og sætter fokus på vand- og energieffektivitet inden for fødevareteknologi. Som udstiller her får du en unik mulighed for at deltage i bestræbelserne på at reducere vandforbruget i fødevareproduktionen og optimere energiformerne, både nationalt og internationalt. Bliv en del af denne vigtige indsats og positioner din virksomhed som en nøglespiller på FoodTech.

FÅ ET TILBUD

Konference om vandbesparelser i fødevareindustrien på FoodTech

Udstiller inden for vandområdet på FoodTech

B2B møder på FoodTech

Rendende vand hos en udstiller

SÅDAN BLIVER DU UDSTILLER

 - Prisen for tre dage med unik mulighed for at præsentere jeres løsninger, netværke med branchefagfolk og promovere jeres virksomhed er:

STANDLEJE PR. M2:

Kr. 1.475,-
(ekskl. opbygning og tilmeldingsgebyr på kr. 4.250,-)

SKAL DET VÆRE EKSTRA NEMT?

Bestil en 8 m2 nøglefærdig konceptstand

Pris:
Kr. 27.500,-
(Inkl. standleje og tilmeldingsgebyr)

Alle priser er ekskl. moms

 

Eksempel på startup stand på EOT messen

Lene Villadsen
+45 9926 9924

lvi@mch.dk

Susanne Hofmann
+45 9926 9943
shh@mch.dk

Download vores flyer

IFC WATER CONGRESS

Den fjerde version af IFC Water Congress vil finde sted i oktober i år under den velrenommerede mejeriudstilling International Food Contest, der samler omkring 8.000 mennesker. En bred vifte af velkendte og mindre kendte, men meget innovative virksomheder og organisationer såsom Carlsberg, Danish Crown, Danske Bank, Waterleau, Grundfos, Ecolab og Danmarks Tekniske Universitet vil dele deres nyeste arbejde og erfaringer med vand og energi. Programmet er tilpasset omkring forbindelsen mellem vand & energi, vandcirkularitet, finansiering og vandinvesteringer. 

Kongressens varighed er 3 dage med præsentationer krydret med masser af tid til netværksdannelse og daglige besøg på lokationer, der understøtter præsentationerne. Kongressens sprog er engelsk, og det er muligt kun at deltage i dele af hele programmet.

THE WATER & ENERGY NEXUS

CIRCULARITY CHALLENGES AND SOLUTIONS

FROM FINANCING TO FINAL PROJECT

WATER & ENERGY STAGE

I samarbejde med Klimatoriet planlægges et spændende program med cases, der skaber en rød tråd til temaerne på IFC Water Congress og med afsæt i hvordan virksomheder kan energieffektivisere på vandområdet.

WATER & ENERGY LOUNGE & GUIDED TOURS

Oplev Water & Energy Lounge, hvor du kan nyde forplejning og faciliteter, og deltage i guidede ture, der giver dig mulighed for at netværke og skabe forbindelser.

B2B MEETINGS

Gennem B2B-møder, faciliteret af Danish Export, kan du møde underleverandører, maskinbyggere, fødevareproducenter og repræsentanter fra udvalgte Trade Councils, og skabe værdifulde samarbejder.

WHAT IF?
WHY NOT?
WHO ELSE?
LET'S GO - SEE YOU

KONTAKT OS

Vi er naturligvis klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring FoodTech 2024.

KONTAKT OS

FÅ ET TILBUD PÅ EN STAND

Messestande er forskellige – få et tilbud
på en stand, der er skræddersyet til dig. 

FÅ ET TILBUD PÅ EN STAND

keyboard_arrow_up