FoodTech gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende rammerne for et attraktivt og ansvarligt mødested. Med udgangspunkt i grundprincipperne har vi indført en række tiltag, som skal gøre din oplevelse på FoodTech tryg og forsvarlig fra ankomst til afrejse.
*Optagelserne er fra vores første MCH-messe siden nedlukningen i marts, Formland, der samlede 6.500 fagfolk, udstillere og indkøbere fra designbranchen.
Generelt tager et messebesøg udgangspunkt i Erhvervsministeriets retningslinjer pr. 14/5-2020, der definerer at en messe skal følge retningslinjerne for indkøbscentre og stormagasiner, samt retningslinjerne for de enkelte stande på messen skal følge retningslinjerne for de enkelte butikker i et indkøbscenter/stormagasin. Via skiltning og information på messen vil du blive gjort opmærksom på hvilke retningslinjer der skal overholdes.