Bæredygtighed på FoodTech / DiaLabXpo

Bæredygtighed i fokus på FoodTech/DiaLabXpo

Den bæredygtige udvikling og omstilling er et gennemgående tema på FoodTech/DiaLabXpo 2022 med emner som vand- og energibesparelse, cirkularitet og genanvendelse i højsædet.

Det kommer til udtryk på flere måder i forbindelse med messen:

Konference- og aktivitetsprogrammet byder på en lang række indlæg med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Et program, der tjener som inspiration og giver konkret, praktisk og brugbar viden til den bæredygtige omstilling. Se programmet her.

Vi sætter fokus på branchens bæredygtige tiltag ved at give udstillerne mulighed for at præsentere og fremhæve bæredygtige produkter og løsninger på deres udstillerprofiler på messens hjemmeside. De besøgende kan søge disse frem ved at vælge kategorien ”Leverandører indenfor bæredygtighed”.

Vi motiverer de besøgende til at efterspørge og opsøge udstillernes bæredygtige produkter og løsninger. Det gør vi blandt andet gennem en konkurrence, hvor vi opmuntrer de besøgende til at dele, hvilke bæredygtige initiativer de ser allermest frem til at opleve og høre mere om på messen. Se konkurrencen her.

Vi har på FoodTech/DiaLabXpo 2022 et særligt fokus på affaldssortering, herunder omdannelse af organisk affald til biogas. Affaldssorteringen gælder for såvel udstillere som besøgende.

Som messecenter arbejder vi målrettet med bæredygtige indsatser indenfor områder som energi, food & beverage, produktion & drift, lokalsamfund og arbejdsmiljø. Du kan læse mere om vores indsatser her.

MCH’s generelle tilgang til bæredygtighed tager afsæt i, at hver for sig kan vi noget - sammen kan vi meget mere. Vi ønsker med ovenstående initiativer at opmuntre udstillere, besøgende og samarbejdspartnere til sammen med MCH at løfte i flok – på den måde når vi længst.

keyboard_arrow_up