Artikler
Fødevaresikkerhed & HACCP-krav
arrow_backTil oversigten3. september 2024 | SMC Danmark A/S
Fødevaresikkerhed er et kritisk aspekt af fødevareindustrien, afgørende for at beskytte folkesundheden, bevare forbrugernes tillid og sikre overholdelse af sektorens juridiske standarder. Fødevare sikkerhedsregler og HACCP-krav har en betydelig indflydelse på designet af maskiner, der bruges i industrien. De sikrer, at maskinerne ikke kun udfører deres tilsigtede funktioner effektivt, men også forhindrer forurening og opretholder de højeste niveauer af hygiejne.
SMC opfylder hygiejniske og sanitære betingelser for fødevaresikkerhed
Baseret på mange års erfaring inden for fødevarestandarder, -reguleringer og -sikkerhed, har SMC udviklet en række produkter med rent og hygiejnisk design, som kan hjælpe fødevareproducenter og OEM’er med at opfylde deres obligatoriske HACCP-krav.
SMC forpligter sig til at hjælpe dig med at opfylde de hygiejniske og sanitære betingelser, som markedet kræver, ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter designet til at blive brugt i miljøer med hyppig rengøring, sprøjtezoner og fødevarekontaktområder.