Artikler

Fødevaresikkerhed & HACCP-krav

arrow_backTil oversigten

3. september 2024 | SMC Danmark A/S

Fødevaresikkerhed er et kritisk aspekt af fødevareindustrien, afgørende for at beskytte folkesundheden, bevare forbrugernes tillid og sikre overholdelse af sektorens juridiske standarder. Fødevare sikkerhedsregler og HACCP-krav har en betydelig indflydelse på designet af maskiner, der bruges i industrien. De sikrer, at maskinerne ikke kun udfører deres tilsigtede funktioner effektivt, men også forhindrer forurening og opretholder de højeste niveauer af hygiejne.

SMC opfylder hygiejniske og sanitære betingelser for fødevaresikkerhed

Baseret på mange års erfaring inden for fødevarestandarder, -reguleringer og -sikkerhed, har SMC udviklet en række produkter med rent og hygiejnisk design, som kan hjælpe fødevareproducenter og OEM’er med at opfylde deres obligatoriske HACCP-krav.

SMC forpligter sig til at hjælpe dig med at opfylde de hygiejniske og sanitære betingelser, som markedet kræver, ved at tilbyde et bredt udvalg af produkter designet til at blive brugt i miljøer med hyppig rengøring, sprøjtezoner og fødevarekontaktområder.

Flere artikler fra SMC Danmark A/S

Artikel er skrevet af:

SMC Danmark A/S

SMC Danmark A/S er et datterselskab af den japanske SMC Corporation, der er verdens førende producent af produkter og løsninger til industriel automation. Med et sortiment på 12.000 produkter og mere end 700.000 varianter er vi dedikeret til at skabe dine fremtidssikrede automationsløsninger.

Vores team af 1.500 udviklingsingeniører er specialister i at udvikle innovative automationsløsninger til dine behov.

Med vores hovedkontor i Horsens og et landsdækkende netværk af forhandlere er vi altid tæt på dig, så vi kan levere ekspertise og engagement i at skabe de optimale automationsløsni

Se profil
keyboard_arrow_up