Artikler

FoodTech 2022: Kig forbi til en snak om energi og optimering

arrow_backTil oversigten

12. oktober 2022 | Ecolab ApS

Mød Ecolab på FoodTech 2022, og oplev "The Power of Ecolab3".

Kig forbi vores stand (M9634) til en snak om kemi, udstyr og løsninger der kan optimere jeres forbrug af vand, energi, kemi og medvirke til forøget produktionskapacitet.

Med en energikrise i Europa der er altoverskyggende, er det vigtigere end nogensinde for virksomheder, at der spares på produktionsomkostninger og optimeres hvor der kan, uden at gå på kompromis med kvalitet og fødevaresikkerhed.

Det er her "The Power of Ecolab3" kommer på banen.

På standen vil vi vise hvordan Ecolab kan hjælpe virksomheder hele vejen rundt med at sikre og optimere kvalitet, bæredygtighed og totale omkostninger (Quality, Sustainability, Total Cost).

Vi vil blandt andet præsentere nye innovationer, digitale løsninger og konkrete vand- og energibesvarende tiltag, der kan hjælpe netop din virksomhed med at reducere omkostninger og energiforbrug, imens du sikrer at kvalitet og fødevaresikkerhed er en topprioritet.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte os her: https://da-dk.ecolab.com/pages/contact-us

I mellemtiden kan du læse hvordan Ecolab støtter detaljerede klimaoplysninger for at hjælpe med at lukke kløften mellem snak og handling: Nu eller aldrig: virksomheder klimamål og fremme af en mere bæredygtig fremtid: https://da-dk.ecolab.com/articles/2022/08/now-or-never-companies-climate-goals-and-advancing-a-more-sustainable-future

Vi glæder os til at se at jer til FoodTech 2022 i Herning, 1. - 3. November!

Artikel er skrevet af:

Ecolab ApS

Ecolab er med sine næsten 3 millioner kundeplaceringer en betroet samarbejdspartner og verdensførende med løsninger inden for vand-, hygiejne- og infektionsforebyggelse og services, der beskytter mennesker og livsvigtige ressourcer.
Kunder i mere end 40 brancher og industrier vælger Ecolabs omfattende løsninger, datadrevne indsigter og service i verdensklasse til at fremme fødevaresikkerhed, skabe rene og sikre miljøer, optimal effektivitet og opnå mål for bæredygtighed.

Se profil

Mød os på FoodTech DiaLabXpo

Nageen Højbjerg

Associate Marketing Manager, Food & Beverage Nordics

Ecolab ApS

Nageen Højbjerg

Johnny Grønmar

District Manager Denmark, Food & Beverage

Ecolab ApS

Johnny Grønmar

General kontakt

email address

Ecolab ApS

General kontakt

keyboard_arrow_up