Artikler

InSight Pro System – inline proceskontrol af flydende mejeriprodukter

arrow_backTil oversigten

3. oktober 2022 | Q-Interline A/S

InSight Pro System
– inline proceskontrol af flydende mejeriprodukter

Real-time process analysis.

Driftsstederne i mejeribranchen står over for konstante krav om at øge produktiviteten og råvareudnyttelsen for at forblive konkurrencedygtige.
De skal optimere processen, minimere fejlproduktioner og rework. Samtidigt skal de producere indenfor specifikationer og lovgivningsmæssige grænser.

InSight Pro er et kraftfuldt inline værktøj til at overvåge processen.
Med InSight Pro kan forandringer i processen detekteres, når de sker, og
driftsstederne har mulighed for at foretage ændringer.

Det unikke målecelledesign gør InSight Pro velegnet til inline måling af de fleste typer flydende mejeriprodukter, eksempelvis koncentrater, mælk, ostemælk, fløde og meget andet.

InSight Pro – klar til processen

InSight Pro er designet til at blive installeret direkte i processen og opfylder branchens høje krav til rengøring og fødevarekontakt.
InSight Pro leveres med en IP66 touch screen computer, der placeres ved produktionslinjen, hvor resultaterne skal anvendes. Resultaterne vises med InSight View brugerinterface, hvilket sikrer hurtigt overblik til operatøren over processen.

InSight Pro kan udstyres med op til to målepunkter på samme InSight Pro analysator, hvilket giver højere fleksibilitet og attraktiv økonomi i forhold til et-punkts analysatorsystemer.

Effektiv implementering af InSight Pro

Q-Interlines projektmodel er blevet forfinet gennem
mere end 25 år og sikrer en hurtig og effektiv indkøring af InSight Pro.
Vi vil som en del af ethvert projekt investere i en detaljeret forståelse af alle lokale behov og krav, da ingen processer er 100% ens.
Vi forstår, at levering af en inline analyseløsning ikke foretager nogen ændringer, før resultaterne er valideret, og resultaterne bruges på en ny måde, dette er vores forpligtelse til at fokusere på kunde-effekten på kort, mellemlang og lang sigt. AnalyticTrust har været Cloud baseret siden 2016 InSight Pro er klar til opkobling til AnalytcTrust som er Q-Interlines cloud baserede QA platform. AnalyticTrust sikrer at hardware og applikationer løbende kontrolleres og overvåges.

Dette sikrer at kritiske beslutninger træffes på den rigtige baggrund. Med en supportaftale holder Q-Interline løbende øje med instrumentets status og applikationer, således at driftsstederne kan koncentrere sig om vigtige opgaver og samtidigt være sikker på at udstyrene leverer analyseresultater af højeste kvalitet.

Technical Services

Vores support team ”Technical Services” hos Q-Interline, består af produkt- og applikationsspecialister.
De arbejder med kalibreringsopdateringer og implementering af nye instrumenter, men også overvågning af kundesupportudfordringer fra distributører og kunder verden over.
Kontakten sker via AnalyticTrust, almindelig telefon eller via e-mail. Teamet har en baggrund inden for teknik, kemi, statistik og fødevarevidenskab og er derfor i stand til hurtigt at danne sig et overblik, når de er i kontakt med kunden.

+45 4675 7046
info@q-interline.com
Q-interline.com

Artikel er skrevet af:

Q-Interline A/S

Anders Larsen grundlagde Q-Interline A/S den 1. november 1996 med udgangspunkt i sit afgangsprojekt på ingeniørstudiet. Fokus lå oprindeligt på salg af analyseudstyr til den kemiske- og farmaceutiske industri,
men i begyndelsen af år 2000 blev Q-Interline A/S kontaktet af Arla Foods, som havde udfordringer med deres eksisterende leverandør af analysesystemer.

Drevet af specialløsninger til denne mejerigigant udviklede Q-Interline A/S hurtigt sin position indenfor mejerisektoren og videre til andre dele af fødevaresektoren, samt landbrug og foderindustrien både nationalt og internationalt.

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Per Sand

COO

Q-Interline A/S

Per Sand

keyboard_arrow_up