Artikler

Kom og besøg GEA på FoodTech 2022

arrow_backTil oversigten

17. oktober 2022 | GEA Process Engineering A/S

Düsseldorf (Tyskland), September 2022 - GEA mener, at teknologi kan hjælpe med at gøre fødevaresektoren til en sand pioner inden for industriel bæredygtighed. Som teknologipartner til industrien udvikler GEA komponenter, udstyr og proceslinjer, der gør vores kunder i stand til at spare ressourcer og energi og reducere deres CO2-fodaftryk. På FoodTech 2022 i Herning, vil GEA fremvise sine seneste innovationer og demonstrere sin passion for "Engineering for a better world”.

Bæredygtighed – for en bedre fremtid
Fødevareindustrien arbejder hårdt på at udvikle nye, bæredygtige former for ernæring, der vil være med til at sikre fødevaresikkerhed for fremtidige generationer og beskytte planeten. På FoodTech vil GEA fremvise en af sine enheder fra New Food-initiativet, som fremmer innovation i den nye cellulære landbrugssektor.

Crossflow keramisk mikrofiltreringsanlæg: Takket være keramiske mikrofiltreringsmembraner (CMF), der fungerer som en fysisk barriere, bliver uønskede faste stoffer, bakterier og celler fanget og adskilt fra det værdifulde produkt. Det betyder, at enheden er særlig god til fjernelse af bakterier og celler i forbindelse med ESL mælk, mælke pulver produkter med et lavt bakterie og spore indhold, samt beskyttelse ved at isolere processer, som f.eks. involverer genetisk modificerede organismer (GMO'er).

Sikkerhed – produkt, proces og medarbejder
Dette er et område, hvor arbejdsgivere kan tage kontrol, foretage ændringer og lægge grundlaget for en stærk, bæredygtig og fremtidssikret virksomhed. GEA fortsætter med at levere innovative produkter til sine kunder. GEA VARIVENT® Mixproof ventil type MX sætter en ny standard for produkt- og processikkerhed. Ved brug af GEA LoTo (Lock out, Tag Out) til hygiejniske og aseptiske ventiler, bliver ventilen låst og visuelt mærket for at forhindre utilsigtet bevægelse. Derfor kan vedligeholdelses- og idriftsættelsesarbejde udføres meget mere sikkert end tidligere.

Innovation – med garanti for høj kvalitet
Termoformeren GEA PowerPak PLUS pakker fødevareprodukter så som kød og forædlede kødprodukter, ost, fisk og skaldyr samt vegetarprodukter, frugt, grøntsager eller mælke- og bageriprodukter. Alle velkendte pakketyper: MAP, skin og vakuum samt bæredygtige løsninger så som ”GEA FoodTray” fremstilles på denne maskine.

Artikel er skrevet af:

GEA Process Engineering A/S

GEA is one of the world's largest suppliers of systems and components to the beverage, food and pharmaceutical industries. The international technology group, founded in 1881, focuses on enhancing the efficiency and sustainability of production processes across the globe. Our machinery and plants, as well as advanced process technology, components, and comprehensive services contribute significantly to the reduction of CO2 emissions, plastic usage and food waste. In doing so, GEA makes a key contribution toward a sustainable future, in line with the company’s purpose: "Engineering for a better

Se profil

Mød os på FoodTech DiaLabXpo

Tommy Frislev

Regional Sales Manager

GEA Process Engineering A/S

Tommy Frislev

Thorbjørn Schütt

Senior Director Food Solutions Nordic & FHT Division Representative

GEA Process Engineering A/S

Thorbjørn Schütt

Frank Christensen

Head of Nordic Flow Technology

GEA Process Engineering A/S

Frank Christensen

Claus Patscheider

Director Mixing Technologies

GEA Process Engineering A/S

Claus Patscheider

Nicolai Mathiassen

Area Sales Manager GEA Membrane Filtration Technologies

GEA Process Engineering A/S

Nicolai Mathiassen

Richard Friis Løgstrup

Senior Sales Separation Specialist

GEA Process Engineering A/S

Richard Friis Løgstrup

Anders Kjem Christensen

Service Product Manager Liquid Technologies

GEA Process Engineering A/S

Anders Kjem Christensen

keyboard_arrow_up