Artikler

Minimer stilstand i produktionen med OTTO digital service

arrow_backTil oversigten

29. september 2022 | Busch Vakuumteknik A/S

Stilstand i produktionen er et stort og dyrt problem for fabrikker, og det skal derfor forebygges hvis muligt. Intelligente IoT-løsninger kan være med til at minimere stilstand og spare mange penge. OTTO er den nyeste digitale service fra Busch Vacuum Solutions, der har fokus på tilstandsovervågning af vakuumpumper, for at højne procespålidelighed og reducere spildtid på fabrikker.
Busch IoT-Dashboard og Busch Vacuum App overvåger vakuumpumpedata 24/7. Via disse data kan ydeevnen analyseres og processer optimeres.
Busch installerer en IoT-boks, som består af en række sensorer på vakuumpumperne. IoT-boksen indsamler og behandler data, hvorefter de gemmes på en server via en mobilforbindelse.
IoT-boksen overvåger konstant procestilstand og vakuumpumpeforhold. Heriblandt den omgivende temperatur, olietemperaturen og tiden til næste service af vakuumpumpen. Via IoT-dashboardet kan alle data tilgås 24/7.
For at optimere produktionen leverer Busch en opsummerende rapport samt anbefalinger til mere effektiv drift. Baseret på dataanalyse tager Busch sig af forebyggende vedligeholdelse og sender en servicetekniker efter behov.
OTTO digitale service fra Busch kommer i tre forskellige pakker, der er skræddersyet efter kundens behov. Om kunden selv vil stå for overvågningen eller ønsker, at Busch skal stå for det. OTTO registrerer mulige problemer, før de bliver et reelt problem. Risici og omkostninger forbundet med uplanlagt stilstand undgås og fører til optimal procespålidelighed og højere produktivitet på fabrikker. Selv allerede installerede vakuumpumper kan eftermonteres med Busch IoT-boksen.

Flere artikler fra Busch Vakuumteknik A/S

Artikel er skrevet af:

Busch Vakuumteknik A/S

Har du brug for vakuum i din proces?

Til pakning af fødevarer, sterilisering af medicinsk udstyr, løft af massive stålrør eller tusindvis af andre anvendelser? Vi er en af de førende producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores erfarne systemingeniører kan designe den perfekte vakuumløsning efter dine specifikke krav, bakket op af serviceydelser som opsætning eller vedligeholdelse. Du bestemmer.

Se profil
keyboard_arrow_up