Cases

Arla Holstebro sikrer arbejdsplatforme for medarbejdere

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | Real Safety

På Holstebro Mejeri, som er en sammenlægning af det gamle Holstebro Flødeost og Holstebro Smør, benyttes der mange forskellige arbejdsplatforme i forbindelse med mejerifunktionerne.

Udfordring
Bjarne Thyrrestrup, Produktionsforvalter, kontaktede Real Safety, da mejeriet igennem et stykke tid havde oplevet en del fald- og skridulykker på platformene, bl.a. fordi de blev våde under arbejdet. Glatte overflader er et problem vi tit ser indenfor fødevareproduktion. Platformene på mejeriet er den velkendte slags med 2 trin til platformen. De er ofte placeret i forbindelse med maskiner og maskinanlæg og det er derfor vigtigt at medarbejdere kan færdes trygt og sikkert på disse overflader.

Løsning
Mejeriet afsøgte mulighederne for etablering af en skridfast og synlig belægning, der let og enkelt kunne monteres på de eksisterende platforme - uden at produktionen blev afbrudt mere end højst nødvendigt. Valget faldt på skridsikre plader fra Real Safety. Der er tale om en skridsikker belægning i et profil, der let og enkelt monteres. Profilen er udformet i glasfiber med indlagt silicium-carbid-sten i overfladen – og det giver en meget skridsikker overflade!

‘‘Vi startede med at montere systemet på et par platforme i Blendpakkeriet, som et testforsøg. Erfaringerne skulle dog hurtigt vise sig så positive, at vi nu har monteret systemet tilsvarende steder i resten af mejeriet. Vi har en klar forventning om, at vi med dette tiltag kan nedbringe antallet af skrid og faldulykker på mejeriet’’. Bjarne Thyrrestrup, produktionsforvalter

Flere artikler fra Real Safety

Casen er skrevet af:

Real Safety

Vi er eksperter i skridsikring samt konstruktionsprofiler i glasfiber

Siden 2005 har vi fokuseret på rådgivning, salg og produktudvikling af skridsikre løsninger og konstruktionsprofiler til food og pharma, offshore, marine og industri.

Vi er i konstant udvikling og dette har givet os en markedsledende position i markedet, hvor vi i dag leverer til alle typer erhverv, inkl. fødevareindustrien.

Real Safety opgraderer både den fysiske og visuelle sikkerhed, og nedbringer dermed antallet af arbejdsulykker. Læs mere om os på www.realsafety.dk

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Lise Løth Nielsen

Sælger

Real Safety

På messen

Lise Løth Nielsen

Ed Visser

Sælger

Real Safety

På messen

Ed Visser

keyboard_arrow_up