Nyheder og udvikling i branchen
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


31. oktober 2022 | HM Systems A/S
HM Linerfree® 4.0 – en bæredygtig fremtidsorienteret labelling løsning, der eliminerer affald og reducerer CO2 aftrykket.
HM Systems introducerer HM Linerfree® 4.0 – en bæredygtig fremtidsorienteret labelling løsning, der eliminerer affald og reducerer CO2 aftrykket.
HM Systems introducerer HM Linerfree® 4.0 i augu


- Case
27. oktober 2022 | FORCE Technology
3D laser cladding fjerner slitageproblem i trykbeholdere
SPX FLOW leverer procesanlæg til fødevareindustrien. Tidligere måtte kunderne i værste fald udskifte trykbeholderne efter et år på grund af slitage fra flydende fødevarer. Det problem har FORCE Techno


- Case
27. oktober 2022 | FORCE Technology
Tracking of roller cages in Arla Foods distribution terminal
Challenge:
Managing roller cages within company premises and across its distribution loop
Process:
Agile exploration and test projects performed – one focusing on internal tracking in Arla Foods


- Case
24. oktober 2022 | FORCE Technology
Svaneke Bryghus brygger øl CO2 neutralt
Svaneke Bryghus er det første danske bryggeri, der nu har dokumentation for, at de producerer og tapper deres øl på en CO2-neutral måde.
UDFORDRINGSvaneke Bryghus havde behov for at få dokumenteret


- Case
18. oktober 2022 | JEROS A/S
JEROS - Opvaskemaskiner med høj hygiejne
Gennem 60 år har JEROS sikret høj hygiejnestandard, ensartede vaskeresultater og et forbedret arbejdsflow med deres miljøvenlige og fuldautomatiske industriopvaskemaskiner.
Det mærker man hos Stryhns