Chep Danmark

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

Køge, Danmark

Find os på

CHEP’s forretningsmodel er baseret på konceptet “Del og genanvend”. Vi kalder det Pooling. Med CHEP's poolingsystem får du de paller, du skal bruge, fra os på lejebasis. Vi tror på, at delingen og genanvendelsen af produkter gør dem mere bæredygtige; derfor kan du ikke købe vores paller. Under dette princip er det lige meget, om du er en lille, nyetableret lokal virksomhed eller et firma, der leverer produkter til hele Europa.

Vi kontrollerer hele den administrative proces, afhent-ning og kvalitetssikring af pallerne i et lukket kredsløb.

Mød os

Vicki Blom Semelin

Store Solutions Project Manager Danmark

Vicki er vores Store Solution- og Projektchef, og leder vores centrale team i implementeringen af vores nyeste produkter og projekter på det danske marked. Det er hende du typisk taler med, når nye tiltag er på bordet, eller når gamle processer og arbejdsgange skal optimeres.

Kontakt

Vicki Blom Semelin

Torben Lund

Country Leader, Danmark

Torben er CHEP Danmarks strategiske og daglige leder, og står i spidsen for den danske afdeling. Han er har fingeren på pulsen, og sikrer at CHEP Danmark er klar til at supportere det danske marked.

Kontakt

Torben Lund

Joao Nogueira

Store Solution Manager, Europe

Joao er vores portugiske Store Solution Manager, der med sin store viden og lange erfaring inden for netop dette segment, kan guide og hjælpe, når man ønsker at optimere "den sidste mil" ud i forretningen.

Kontakt

Joao Nogueira

Anca Neuhoff

Store Solutions Manager, Europe

Anca er vores rumænske Store Solution Manager, der ved hvad der skal til, for at du som kunde får de rette informationer og den rette viden, på det rette tidspunkt - derudover har hun et uovertruffent produktkendskab.

Kontakt

Anca Neuhoff

Cheri-Ann Bergø Lykkegaard

Account Manager

Cheri-Ann er vores Account Manager, der hovedsageligt tager sig af vores Key Accounts, hvilket hun gør med stor snilde og stor respekt for kundens behov og fremtidsønsker.

Kontakt

Cheri-Ann Bergø Lykkegaard

Rico Lippert Kehler

Account Manager

Rico er vores Account Manager, der med sin store erfaring supportere og hjælper vores nationale kunder, med at optimere, stabilisere og vækste deres forretning, altid med stor respekt for den enkelte virksomheds ønsker og visioner.

Kontakt

Rico Lippert Kehler

Munaf Al-Kayssi

Retail Account Manager

Munaf er vores Retail Account Manager, det er ham, der sikrer at vored detailkunder har det godt, at samarbejdet fungerer og ikke mindst sikrer at vores udstyr altid finder vejen retur til vores service centre.

Kontakt

Munaf Al-Kayssi

Line Spang Rostgaard

Customer Service Coordinator

Line er vores "back-bone" i kundeservice-afdelingen. Det er hende du får i røret eller som besvarer din henvendelse, og du kan være sikker på altid at få den højeste kvalitet af service, når det er Line du har i den anden ende!

Kontakt

Line Spang Rostgaard

Jais Frimodt

Store Solution Executive

Jais er vores Store Solution Executive. Det er ham, der hjælper vores kunder med at få implementeret nye produkter og løsninger, og ham der sikrer at projekter mv. bliver fulgt grundigt til dørs. Hos Jais er du i sikker havn, og han har begge ben solidt plantet i den danske muld!

Kontakt

Jais Frimodt

Thomas Scheufens

Marketing Specialist

Thomas er vores tyske marketings specialist, der sikrer at al kommunikation og produktviden deles på den bedste måde, samtidig med at han har et uovertruffent produktkendskab, hvorfor han er god at have på holdet, når processer skal ændres og nye tanker tænkes.

Kontakt

Thomas Scheufens

Produkter fra Chep Danmark


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up