Kem-En-Tec Nordic A/S

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Taastrup, Danmark

Find os på

Kem-En-Tec Nordic er din partner i genomik, proteomics, diagnostik, instrumenter, metabolomics, celle- og molekylærbiologi og miljøovervågning.

Vi ønsker at give forskere innovative og effektive løsninger til at lette deres workflow gennem vores videnskabelig ekspertise. Vi kender vores kunders unikke behov og præferencer og leverer altid produkter, der hjælper med at lette laboratoriearbejdsgange.

Vores produktsortiment omfatter Kem-En-Tec's egne danske kvalitetsprodukter samt instrumenter, kits og reagenser fra mere end 60 udvalgte leverandører.

Hos Kem-En-Tec Nordic har vi for nylig budt firee nye leverandører velkommen i familien Slingshot Bio, Universal Sequencing Technology, Levitas Bio og senest Scale Bio.

Slingshot Bio designer syntetiske celler til brug i diagnostisk forskning, udvikling af adoptiv celle terapi samt til kalibrering. De syntetiske celler kan tilpasses efter dine ønsker, og du undgår derfor ulemperne ved bio-baseret reference celler.

Universal Sequencing Technology er et innovativt firma, der har udviklet en ny banebrydende teknologi til DNA sekventering.

LevtiasBio’s nye innovative teknologi gør celle processering hurtigere og nemmere end tidligere. Med en ny magnetisk teknologi øges viabiliteten af cellepopulationer markant. Metoden er meget enkel og skånsom og er velegnet til celle oprensning.

Scale Bios single cell sequencing teknologi muliggør skalerbar sample indexing, cell throughput og multi-omics analyse.

Mød os

Henrik Tind Nielsen

CCO & Product Specialist

Kontakt

Henrik Tind Nielsen

Ingelise Byberg

Product Specialist: Cell & Molecular Biology & Diagnostics

Kontakt

Ingelise Byberg

Lone Loldrup Kjær

Product Specialist: Cell Biology, Diagnostics, Metabolomics & Instruments

Kontakt

Lone Loldrup Kjær

Peter Bedsted Andersen

Product Specialist: Protein Chemistry & Oceanography

Kontakt

Peter Bedsted Andersen

Produkter fra Kem-En-Tec Nordic A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up