Ultrafilter Skandinavien ApS

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Søndersø, Danmark

Find os på

Efter mange år i filtreringsbranchen, valgte Per Johnsen i 2010 at starte en afdeling af Ultrafilter op til at servicere kunder i Skandinavien og Baltikum. Ultrafilter Skandinavien er placeret på Nordfyn – 10 min. Kørsel fra Odense – Hvor fra vi distribuerer alle varer ud til vores kunder. Virksomheden er med tiden vokset både på antallet af varer og lagerplads – men ikke mindst på medarbejderfronten, hvor der i dag er ansatte til alle opgaver indenfor salg, marketing, lager, IT & bogholderi.

Hvor det i begyndelsen handlede mest om trykluftsfiltrering, så har Ultrafilter Skandinavien løbende udvidet sortimentet indenfor filtrering af Steril Luft & Damp, Gas, Væskefiltrering og Vandbehandling. Dermed favnes der bredt og du som kunde vil ofte kunne finde alle produkter hos os, frem for at skulle handle i 2-3 forskellige webshops. Der er ikke mange der har brug for det samme setup – derfor kan vi skræddersy en løsning der passer til den enkelte virksomheds behov. Vi tilbyder derfor at sende en konsulent ud, så vi i samarbejde med virksomheden kan finde den helt rigtige løsning.

I vores webshop kan du både finde produkter i de forskellige kategorier og via branche. På denne måde forsøger vi at gøre det lettere for dig som kunde, at finde netop det produkt du skal bruge i dit setup, uanset om det så gælder f.eks. Bryggeri- eller Pharma-industrien.

I webshoppen vil det være muligt at finde info om de forskellige produkter enten ved hjælp af specifikationer eller ved at downloade f.eks. datablade, brochurer eller manualer. Hvis dette ikke har lettet din beslutning – så sidder vi naturligvis klar til at svare på yderligere spørgsmål på telefon +45 82 30 30 20 eller mail info@ultra-filter.com

Mød os

Per Johnsen

CEO

Kontakt

Per Johnsen

Hanna Schwarz

Salgschef

Kontakt

Hanna Schwarz

Casper Schebye Jensen

Salgsassistent & Indkøb

Kontakt

Casper Schebye Jensen

Anders Koster

Salgsassistent

Kontakt

Anders Koster

Michael Martinsson-Larsen

Marketing

Kontakt

Michael Martinsson-Larsen

Produkter fra Ultrafilter Skandinavien ApS


Artikler skrevet af Ultrafilter Skandinavien ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up