IFC Water Congress Lounge

IFC Water Congress Lounge er et levende og vidensbaseret netværksområde dedikeret til spændende aktiviteter med fokus på vandforbrug og vandhåndtering i fødevareindustrien. Området rummer stande, et cafémiljø, et kongresområde samt scene.

I kongresområdet kan de besøgende opleve forskellige konferencer, blandt andet en to dage lang international konference, der gæstes af prominente indlægsholdere fra både ind- og udland. Under temaet 'Innovative vandløsninger' bliver der blandt andet mulighed for at høre, hvordan Danone, Carlsberg, Innocent og Arla Foods har haft succes med at gøre deres vandforbrug mere bæredygtigt.

På scenen ”IFC Water Stage” sættes der fokus på udvikling, udfordringer og løsninger i forbindelse med bæredygtig håndtering af vand i fødevareindustrien. Programmet er lavet i samarbejde med Klimatorium og byder på pitch af projekter fra vandsektoren, inspirerende foredrag, indlevende paneldebatter med blandt andet Niras, Teknologisk Institut og Grundfos.

Tiltaget er skabt i samarbejde med Mælkeritidende og ambitionen er at være Nordeuropas foretrukne mødested for udveksling af anvendelsesorienteret viden om bæredygtigt vandforbrug og vandhåndtering i fødevareindustrien.

 

Alt dette kan du opleve, når du besøger IFC Water Congress Lounge:

Bliv klogere på hver aktivitet, ved at trykke på kassen til højre:

keyboard_arrow_up