på FoodTech 2024

Blue Line A/S

L 9144

Der er mulighed for at se innovative og fremtidssikrede it-arbejdsstationer til fødevareindustrien. Blue Lines speciale er it til krævende miljøer, hvilket bestemt gælder fødevareindustrien – ikke mindst i forhold til hygiejne- og rengøringskrav.

På FoodTech kan du stifte bekendtskab med unikke løsninger, der kan tilpasses jeres applikation, maskiner og miljø. Modulære systemer, som er lette at implementere.

Oplev hvor nemt det er at bruge handsker på vores HMI it-arbejdsstationer med touch. Opnå både højere produktivitet og øget brugertilfredshed. Hør også om hvordan vores produkter tåler salte miljøer, højtryksspuling og effektiv kemisk rengøring.

Nøglen til at skabe mest mulig værdi for vores kunder ligger i dialogen og forståelsen for udfordringerne i fødevareproduktion. Udnyt vores viden og erfaringer fra talrige installationer, både når vi taler standard og kundetilpassede løsninger. Det ser vi frem til at drøfte på FoodTech Messen.

Mød os på FoodTech 2024

Lars Jørgensen

Account Manager

Arbejder som Account Manager hos Blue Line A/S og er ekspert i Industrial PC, Industrial Monitor, GPU Solution, Supermicro Servers & Storage samt Custom Solution.

Kontakt

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Arbejder som Key Account Manager hos Blue Line A/S og er ekspert i Industrial PC, Industrial Monitor, HMI Stainless Steel, Ex/ATEX System samt Custom Solution.

Kontakt

Kim Lindberg

Produkter fra Blue Line A/S


Artikler skrevet af Blue Line A/S


Cases skrevet af Blue Line A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up