på FoodTech 2022

Insatech A/S

J 7224

M 9854

Brands

  • Yokogawa
  • VEGA
  • Hamilton
  • SUEZ Sievers
  • Bronkhorst
  • Additel
  • NDC
  • Vaisala
  • Masoneilan
  • Flexim

Specialeområder

Antal medarbejdere

51-100

Lokationer

Præstø, Danmark

Odense, Danmark

Esbjerg, Danmark

Se også

Find os på

𝗩𝗶 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗸𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿

Vi ved, at der er hård konkurrence i den danske fødevarebranche og med stigende energipriser, er det ikke blevet bedre. Derfor står vi, som din komplette instrumenteringspartner, klar til at hjælpe dig med at optimere dine processer.

Vi kan for eksempel hjælpe dig med instrumenter, der reducerer råvarespild eller optimerer dine energitunge processer. Dermed kan du spare penge i hverdagen og gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig.

Så kig forbi vores stand og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig!

𝗩𝗶 𝗵𝗮𝗿 𝗯𝗹𝗮𝗻𝗱𝘁 𝗮𝗻𝗱𝗲𝘁 𝗵𝗷𝘂𝗹𝗽𝗲𝘁:

🥤 Bryggerier med UV-pasteuriseringsanlæg til deres sodavandsproduktion
🌊 Bryggerier med pH-neutraliseringsstyring til deres spildevandstanke
🍯 Sukkerfabrikker med blandingsanlæg, der sørger for en optimal sukkerprocent i melasse til køer

Derudover ved vi, at det kan være svært at finde teknisk faglærte medarbejdere. Oplever du det samme? Så kan du gøre brug af vores team af serviceteknikere, der kan hjælpe dig med opstart, service og kalibrering af dine instrumenter uanset brand.


𝗗𝗶𝗮𝗟𝗮𝗯𝗫𝗽𝗼 🧪

Udover vores egen stand på Foodtech messen står vi også på Hamilton Process Analytics DiaLabXpo stand (M9854)

Her står både vores og Hamiltons analyseeksperter klar til en snak om blandt andet Hamiltons nye sensorer: CO2NTROL og Dencytee Total Cell Density (TCD).

CO2NTROL er Hamiltons vedligeholdelsesfrie, solid-state arc sensor til in-line måling af opløst kuldioxid. Sensoren måler DCO2 direkte, hvilket sikrer dig en bedre målenøjagtighed og lavere ejeromkostninger.

Derudover kan du få et indblik i Hamiltons Dencytee Total Cell Density sensor, der er designet til overvågning af celledensitet i fermenteringsprocesser med lav densitet. Sensoren holder desuden lysintensiteten konstant – og det bidrager til et bredere måleområde.


𝗠𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗺 𝗼𝘀 👇

Insatech har siden 1989 leveret instrumentering, kalibrering og service til
industrien i Danmark. Vi har et bredt udvalg af produkter inden for blandt andet: flow, niveau, analyse, tryk, temperatur og ventiler. Derudover har vi vores eget kalibreringslaboratorium, hvor vi kan udføre akkrediterede kalibreringer til pharmaindustrien. Vi kan desuden hjælpe dig med at udvikle nye systemer og styringer til din proces eller udskifte de eksisterende. Vi er kort sagt drevet af vores passion for instrumenter, procesoptimering og vores ønske om at være din komplette instrumenteringspartner.

Med os som leverandør får du gavn af vores mere end 30 års erfaring, der gør os i stand til at tilbyde dig teknisk viden inden for branchespecifikke applikationer og dokumentationskrav. Vi arbejder inden for segmenterne: Energi og forsyning, Føde- og drikkevare, Kemi, Olie og gas, Marine, Pharma og Life science samt den øvrige fremstillingsindustri. Vi udvikler, producerer og leverer desuden vores egne løsninger globalt til vand-, marine- og pharmabranchen.

Mød os på FoodTech 2022

Annette Henriksen

Sales Coordinatior

Kontakt

Annette Henriksen

Søren Olsen

Key Account Manager

Kontakt

Søren Olsen

Sarah Omø Nielsen

Product Manager Analytical

Kontakt

Sarah Omø Nielsen

Jesper Meier

Key Account Manager

Kontakt

Jesper Meier

Jørgen Strange

Product Manager Level and Pressure

Kontakt

Jørgen Strange

Henrik Bak

Key Account Manager

Kontakt

Henrik Bak

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up