Artikler

HYPERFIT

arrow_backTil oversigten

29. maj 2024 | KH-Technic ApS

Vi lancerer nu en nyhed, hvor en push-in fitting løftes til nye højder med ny tætningskoncept. O-ringe er skiftet ud med et patenteret tætningselement HYPERFIT, der ikke har nogen dødvolumen. I den normale version med O-ringe kan der komme medie ind bag ved slangen og derved bakteriedannelse. Dette er nu løst med Hyperfit som tætner perfekt, giver højeste hygiejne og som ingen indsnævring har, dette både i EPDM og FKM.
Siden 2011 har KH-Technic ApS solgt PPSU fittings fra AVS Römer og denne serie lanceres nu med Hyperfit versionen med anvendelsestemperatur op til 140 gr. C. og 20 Bar. PPSU-varianten er solgt til kemi- og drikkevandsindustrien, men her stopper innovationen ikke.


PK materialet Polyketone, forkortet PK lanceres samtidigt som push-in fittingserie med Hyperfit. Dette materiale er ikke set før på markedet. Det udmærker sig ved at kunne anvendes til:
-
Kold- og varmtvandsanvendelse samt til drikkevarer
-
Oxygen applikationer pga. høj bariereegenskaber
-
Anvendelsestemperatur op til 95 gr. C og 20 Bar
-
Tætningsmateriale i FKM eller EPDM
-
Høj kemikaliebestandighed
-
Formstabil og lav fugtighedsoptagelse
-
Lavt CO2 afsæt og mere miljøvenlig produktion
-

Godkendelse iht. NSF, KTW, CE1935/2004, REACH og ROHS.
En dødrumsfri push-in fitting med innovativt tætningskoncept. Absolut hygiejne og højeste ydeevne – det er det, der gør AVS Römer HYPERFIT overbevisende. Det innovative tætningskoncept uden dødvolumen muliggør hurtig, enkel og komplet rengøring af push-in fittingen. Dette gør HYPERFIT perfekt til at overføre hygiejnekritiske medier.

Flere artikler fra KH-Technic ApS

Artikel er skrevet af:

KH-Technic ApS

KH-Technic ApS er en kompetent og konkurrencedygtig leverandør bosiddende i Greve.

Vores nøgleord er: Kvalitet – Ansvar – Miljøbevidst – Tillid - Fleksibel

Vi er lagerførende med mange af vores produkter og kan derfor levere samme dag. Nogle af vores største producenter er bl.a. ODE, AVS RÔMER, Pneumax, SHIELD og Tierre Group. Alle europæiske firmaer med vægt på høj kvalitet.

Hos os er det en selvfølge at levere de produkter, som er bedst egnede til dig.

Vi har siden 2009 givet råd og vejledning i anvendelse af vores produkter for at sikre den bedste løsning til dit behov.

Du sk

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Kenn Hansen

Direktør

KH-Technic ApS

På messen

Kenn Hansen

Alexandra Villum Hansen

Intern Salg og Marketing Manager

KH-Technic ApS

Alexandra Villum Hansen

keyboard_arrow_up