Artikler

Magnetventiler og Pumper

arrow_backTil oversigten

29. maj 2024 | KH-Technic ApS

KH-Technic´s største leverandør ODE Srl., kendt for sine kvalitetsprodukter siden 1960 indenfor især magnetventiler, er blevet en del af CEME GROUP. De bibeholder deres produktion af magnetventiler, trykafbrydere, tryktransmittere og sikkerhedsventiler, hvorimod centrifugalpumper og vibrationspumper produceres på CEME fabrikken.
Den store fordel for os er et udvidet produktudbud indenfor hvert område. Specialproduktioner kan produceres langt hurtigere. Kvalitet, pris og leveringstid er stadigvæk prioriteret meget højt.
Hos KH-Technic bruger vi produkterne fra ODE Srl. indenfor flere sektorer hvor styring af væske, luft og gasser ønskes, f.eks. i kemi- og automatiseringsindustrien og fødevareproduktionen.
Med CEME’s produkter har KH-Technic nu fået adgang til mange flere varianter indenfor pumper, magnetventiler mv. Det åbner op for brancherne inden for køl og frys, samt svejsebranchen, hvor vi endnu ikke er så stærke, og selvfølgelig endnu mere indenfor kaffeindustrien hvor CEME har en enorm styrke.
Vores kunder har derfor fået en kæmpe fordel ved at bruge KH-Technic, da vi nu har adgang til et endnu større sortiment og deraf det rette produkt til den rigtige pris.

Flere artikler fra KH-Technic ApS

Artikel er skrevet af:

KH-Technic ApS

KH-Technic ApS er en kompetent og konkurrencedygtig leverandør bosiddende i Greve.

Vores nøgleord er: Kvalitet – Ansvar – Miljøbevidst – Tillid - Fleksibel

Vi er lagerførende med mange af vores produkter og kan derfor levere samme dag. Nogle af vores største producenter er bl.a. ODE, AVS RÔMER, Pneumax, SHIELD og Tierre Group. Alle europæiske firmaer med vægt på høj kvalitet.

Hos os er det en selvfølge at levere de produkter, som er bedst egnede til dig.

Vi har siden 2009 givet råd og vejledning i anvendelse af vores produkter for at sikre den bedste løsning til dit behov.

Du sk

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Kenn Hansen

Direktør

KH-Technic ApS

På messen

Kenn Hansen

Alexandra Villum Hansen

Intern Salg og Marketing Manager

KH-Technic ApS

Alexandra Villum Hansen

keyboard_arrow_up