Artikler

ReeR Maskinsikkerhed

arrow_backTil oversigten

10. oktober 2022 | Regal A/S

ReeR er en Italiensk producent af enheder og udstyr til maskinsikring. Du har sikkert ikke høre om dem før, for de har levet en lidt anonym tilværelse på det Danske marked.

Fra januar 2022 er produkterne så blevet markedsført i Danmark af firmaet Regal, og der er virkeligt kommet gang i sagerne, det er slut med at være anonym.

ReeR har været i markedet siden 1959, og var i sin tid det første mærke der fik et Sikkerhedslysgitter CE mærket.

MOSAIC (Modular Safety Integrated Controller)
Produktsortimentet omfatter Sikkerheds PLC’er som enten kan anvendes som de er, eller udbygges ved hjælp af moduler og der kan tilkobles op til 14 moduler til én Controller. Udvalget af moduler til udvidelse af Controlleren er omfattende, og der findes moduler til enhver applikation i sortimentet. Modulerne tilkobles nemt og fleksibelt til Controlleren, der er for eksempel moduler til hastighedsovervågning, analoge og digitale input, encoder input etc.

Programmeringen er nem og fejlsikker og foregår ved hjælp af den gratis programmerings software som nemt hentes på hjemmesiden, og du er i gang med dit første projekt.

Produktet er brugervenligt og nemt og hurtigt at installere og opsætte. Ønsker du skrueterminaler, push in terminaler, vil du låse dit program, vil du tage back up så du har en sikkerhedskopi hvis uheldet er ude, ja så er der taget højde for det hale.

På udstillingen Food Tech vises et par nye controllere med flere muligheder for brugeren.

Sikkerhedslysgitre eller Lysbomme
Et meget omfattende program er tilgængeligt indenfor ovennævnte, og når du som kunde starter med at kigge nærmere på produkterne, fornemmer du hurtigt at den her producent har været i markedet i mange år, for så at sige alle spørgsmål har de svar på, og et produkt der løser opgaven.
Produkterne udmærker sig ved den enkle og hurtige måde at opsætte og indkøre et produkt. Der tilbydes selvfølgeligt Kategori 2 og -4 versioner, og højder fra 20/30 cm og op til over 2 meter i beskyttelsesområde. Standard serien har op til 20 meters sikker beskyttelse. Special varianter går endda op til 80 meter rækkevidde.
Der er indbygget en række smarte features som gør anvendelsen nem og enkel.
Der er typer med Muting og Blanking, der er typer med op til IP69K, gulvstandere, masser af forskellige beslag, kabler og tilbehør.

MICRON - Lysgitre til måleopgaver og automation
Der findes også en produktserie til kontrol af højde, bredde og længde af emner, og til anvendelse i automations opgaver generelt.
Typiske applikationer er, detektere om der er et emne, tælle emner, finde position af et emne, detektere an profil eller facon eller måle en dimension på emnet.
Forskellige længder op til 3 meter og forskellige stråle afstande fra 5mm til 75mm er tilgængelige, ligesom I/O link udgang, digital udgang(e) eller analog udgang er muligt.

ReeR tilbyder desuden en række andre produkter til maskinsikkerhed, så som RFID dør/lågekontakter, induktive følere etc.

Kom og se produkterne og få et forslag til din opgave på Regals stand J7188 på FoodTech.

Se mere på dette link: https://www.regal.dk/kategori/el-automation/sikkerhed/

Flere artikler fra Regal A/S

Artikel er skrevet af:

Regal A/S

Regal blev grundlagt i 1980, hvilket betyder mere end 40 års know-how og erfaring inden for vores område. Nu som dengang sætter vi kunden i centrum og opretholder en høj kvalitet i vores arbejde – teknisk som servicemæssigt.

Produktporteføljen leveres fra velrenommerede producenter i Sverige, Tyskland, Østrig, Italien og Japan. Det er leverandører, som vi har udvalgt med omhu, og produkter, som vi kan stå inde for.

Vi inddrager løbende nye produkter i takt med den hastigt voksende tekniske udvikling, således at vi til enhver tid kan tilbyde opdaterede løsninger med den nyeste teknik og

Se profil
keyboard_arrow_up