Artikler

Rustfrie gearmotorer i hygiejnisk design.

arrow_backTil oversigten

10. oktober 2022 | Regal A/S

På Regals stand J7188 på FoodTech udstillingen i dagene fra 1. til 3. november kan du se det imponerende program i rustfrie gearmotorer i hygiejnisk design.

Clean-Geartech produkterne fremstilles i en særskilt afdeling i Hydro-Mec. Man har valgt at udskille de rustfrie enheder i en særskilt division og dermed skærpet fokus fra den stab der arbejder med netop disse produkter til at være 100% dedikerede til kundernes applikationer, og de produkter som kræves for at opfylde deres behov der er noget anderledes end med gear i normal udførelse.

Regal har efterhånden oparbejdet stor ekspertise med produkterne indenfor dette segment over de seneste år.

Der er tale om en omfattende produktserie Snekkegear, Tandhjulsgear, Keglehjulsgear og mulitpliers til at øge gearingen på de enkelte gear. Der er mange varianter samt et stort udbud i tilbehør.

Alle gear og motorer er i hygiejnisk design, det vil sige de er udformet uden unødige bolte, huller, fordybninger etc. Hvor bakterier kan samle sig, og dermed være vanskelige at fjerne.

Alle enheder er IP69K som standard og det er den højeste tæthedsklasse i industrien. Produkterne er beregnet til ”Washdown” til højtryksspuling med varmt vand direkte på overfladerne.

Der er mange små smarte detaljer og egenskaber som vi gerne viser gæsterne på standen.

En nyhed er at motorerne nu kan leveres i IE4 hvilket gør du kan spare strøm, og at varmeudviklingen i motorerne er minimeret.

Regal lever også rustfrie Planetgear og rustfrie Servo motorer med indbygget gearing eller til montering af løse gear. Servo motorerne kan leveres til de fleste Servo drev.

Kom på Regal’s stand J7188 og få en løsning til din opgave.

Se mere på dette link: https://www.regal.dk/kategori/transmission/rustfrie-gear/

Flere artikler fra Regal A/S

Artikel er skrevet af:

Regal A/S

Regal blev grundlagt i 1980, hvilket betyder mere end 40 års know-how og erfaring inden for vores område. Nu som dengang sætter vi kunden i centrum og opretholder en høj kvalitet i vores arbejde – teknisk som servicemæssigt.

Produktporteføljen leveres fra velrenommerede producenter i Sverige, Tyskland, Østrig, Italien og Japan. Det er leverandører, som vi har udvalgt med omhu, og produkter, som vi kan stå inde for.

Vi inddrager løbende nye produkter i takt med den hastigt voksende tekniske udvikling, således at vi til enhver tid kan tilbyde opdaterede løsninger med den nyeste teknik og

Se profil
keyboard_arrow_up