Artikler

Slim HMI med en dybde på kun 48 mm til indbygning i cleanroom væg sparer plads og omkostninger

arrow_backTil oversigten

8. september 2022 | Blue Line A/S

Reducer anlægsomkostningerne og spar værdifulde kvadratmeter med slim HMI til integration i renrumvægge. Pladsen kan være trang i et renrum, ligesom der skal tages hensyn til at bibeholde trykket i rummet. Blue Lines slim in-wall HMI sparer både på pladsen og bibeholder trykket under indkøringen af produktionen og i tilfælde af service/reparation.

Flere af verdens største medicinalkoncerner installerer Blue Lines slim in-wall HMI i deres renrum. HMI’en er indbygget i væggen i et rustfrit stålkabinet og dermed frigives værdifuld plads.

Blue Lines slim HMI kræver kun 48 mm dybde og kan dermed integreres i særdeles tynde vægkonstruktioner.

En anden vigtig egenskab ved indbygningen er også, at trykket ikke tages i rummet efter installation, f.eks. ved indkøring af ny produktion eller i tilfælde af service. Konstruktion sikrer, at der er fuld tæthed, selvom frontenheden fjernes.

Blue Lines HMI-serie til designet til steril produktion i GMP og FDA miljøer, nemme at gøre rene og holde sterile. Optioner for flere I/O som fx USB og COM porte. Blue Lines slim HMI leverer således en sikker løsning, der optager mindst mulig plads og giver den bedste totaløkonomi.

Flere artikler fra Blue Line A/S

Artikel er skrevet af:

Blue Line A/S

I mere end 35 år har Blue Line leveret gennemtænkte IT-hardwareløsninger til krævende miljøer i både Danmark og internationalt. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med vores kunder.

Et samarbejde med Blue Line er det sikre valg, der involverer meget mere end pålidelige kvalitetsprodukter. Vores DNA har altid været forbundet med et stærkt kundefokus, hvilket ofte resulterer i langsigtede, tætte samarbejder. Feedback fra gentagne årlige kundeundersøgelser bekræfter en imødekommende, dialogbaseret og løsningsorienteret attitude. Med Blue Line får du en f

Se profil

Mød os på FoodTech 2024

Lars Jørgensen

Account Manager

Blue Line A/S

Lars Jørgensen

Kim Lindberg

Key Account Manager

Blue Line A/S

Kim Lindberg

keyboard_arrow_up