Nyheder og udvikling i branchen
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.


- Case
30. maj 2023 | Real Safety
Arla Holstebro sikrer arbejdsplatforme for medarbejdere
På Holstebro Mejeri, som er en sammenlægning af det gamle Holstebro Flødeost og Holstebro Smør, benyttes der mange forskellige arbejdsplatforme i forbindelse med mejerifunktionerne.
Udfordring
B


- Case
30. maj 2023 | Real Safety
Rynkeby fabrik skridsikret
Rynkeby Foods A/S er grundlagt i 1934, og er en af markedslederne i Danmark indenfor frugt- og grøntsagsbaserede fødevarer - af højeste kvalitet.
Udfordring
I en produktion som hos Rynkeby Foods


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Materialehåndtering i kødproduktion
Den moderne kødindustri er blevet kompliceret og omfatter en række udfordrende aktiviteter, ikke mindst inden for materialehåndtering. I det daglige skal tunge kasser med forarbejdet eller råt kød løf


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Tunge løft i køkkener og bagerier
Professionelle køkkener og bagerier bruger store maskiner og store mængder ingredienser i materialehåndteringen. Især flytning og manøvrering af rørekedler er ofte en kompliceret opgave. Det skyldes,


- Case
31. oktober 2022 | Hovmand A/S
Flytning af spande og ruller i mejerisektoren
I moderne mejeriproduktion kræver flere processer løft og flytning af genstande og materialer. For eksempel skal dunke og spande transporteres gennem lagre og opbevaringsområder. De mange skrøbelige e