NYHEDER OG UDVIKLING I BRANCHEN
Fødevareteknologien er under konstant udvikling. Nye spændende tiltag, lærerige processer og interessante produktnyheder.
Læs med når FoodTechs udstillere deler ud af deres viden og deres nyheder.
27. september 2024 | FOODTECH
Ny konference sætter fokus på de vigtigste udfordringer og potentialer i fødevarebranchen
Med en række prominente debattører og indlægsholdere dykker Global Dilemma Conference ned i behovet for på samme tid at imødekomme et voksende fødevarebehov og reducere klimaaftrykket. Den internation
- Case
27. september 2024 | Alumichem A/S
Alumichem løste produktionsudfordringer hos Arla Foods i Hobro
Alumichem har i samarbejde med Arla Foods i Hobro, optimeret det eksisterende båndfilteranlæg til behandling af procesvand fra deres produktion.
Introduktion
I marts 2021 indledte Alumichem et sam
- Case
27. september 2024 | Alumichem A/S
Rose Poultry reducerer omkostninger og CO₂ med Alumichems løsning
Rose Poultry har i samarbejde med Alumichem udviklet en spildevandsbehandlingsløsning, der sparer 350.000 DKK årligt og reducerer CO₂-udledningen. Optimeret kemikaliedosering giver både miljømæssige o
- Case
26. september 2024 | Lyras A/S
Lyras & FrieslandCampina get together for presentation at Food Tech Event 2024 in Den Bosch
Watch Lyras representative Jaco W. Baron and Preservation Technology Expert at FrieslandCampina Harald Schuten’s presentation at the Food Tech Event 2024 in Den Bosch.
Among other things, Harald Sc
- Case
3. september 2024 | Lyras A/S
UV-teknologi skærer DKK 660.000 af mejeris energiregning
Mejeri skærer 91 procent af sit energiforbrug til inaktivering af mikroorganismer i procesvand ved hjælp af Lyras’ banebrydende teknologi. Til inaktiveringen anvendes nu raslysering med UV-lys i stede