på FoodTech DiaLabXpo

Eilersen Electric A/S

J 7300

Brands

  • Eilersen Electric A/S

Repræsenterede virksomheder

  • Eilersen Electric A/S

Specialeområder

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Kokkedal, Danmark

Se også

Find os på

Eilersen Electric A/S var de første til at introducere hygiejniske vejeceller på markedet og har siden 2017 leveret disse til en række tilfredse kunder i både ind- og udland.
En hygiejnisk produktion starter allerede på tegnebordet hos virksomheder som Eilersen, der designer udstyr til forskellige procesanlæg. Der er udviklet nogle vejeceller, der er nemme at rengøre. Udover at opnå en bedre sikkerhed i produktionen og dermed kvaliteten, sparer man tid og omkostninger på rengøringen, nedsætter energiforbruget og dermed beskytter man miljøet. Det ved Eilersen Electric og det ved kunderne.

Baseret på kapacitiv teknologi
Eilersens vejeceller adskiller sig fra resten af markedet på grund af den patenterede kapacitive teknologi. Den teknologi betyder, at vejecellerne kan tåle op til 1000% overlast. Strain gauge teknologien, som størstedelen af vejecellefabrikanterne benytter, kan kun klare overlast ved at omslutte vejecellen af beskyttelseskomponenter. Det vil altså sige at den mekaniske installation af Eilersens vejeceller er mere simpel og dermed mere hygiejnisk end konkurrenternes, da der er færre dele der skal rengøres.

Mød os på FoodTech DiaLabXpo

Claus Brandt

Area Sales Manager

Kontakt

Claus Brandt

Christian Bach

Area Sales Manager

Kontakt

Christian Bach

Maria Langvad

Inside Sales Engineer

Kontakt

Maria Langvad

Produkter fra Eilersen Electric A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up