på FoodTech 2022

Sika Footwear A/S

M 9594

Brands

  • Sika
  • Dunlop
  • Elten

Specialeområder

Lokationer

Herning, Danmark

Find os på

Sika Footwear A/S udvikler, producerer og leverer sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til en række brancher indenfor levnedsmiddelindustrien, medicinalindustrien, køkkener og kantiner, hotel- og restaurationsbranchen, rengøring samt hospitals- og plejesektoren. Sortimentet dækker bredt og indeholder alt lige fra træsko, sko og sandaler til støvletter, støvler og tilbehør. Udover vores egne mærker SIKA og BRYNJE, indgår følgende internationale mærker i vores sortiment: ELTEN, COFRA, DUNLOP og TRETORN.

Mød os på FoodTech 2022

Thomas Engelbredt

Sales Manager

Thomas har arbejdet med sko og arbejdsfodtøj i mange år, og han besøger primært kunder i det nordjyske. Han ved det meste, hvad der er at vide om arbejdsfodtøj.

Kontakt

Thomas Engelbredt

Lars Tang Jørgensen

Sales Consultant

Lars er en frisk og erfaren herre, der besøger kunder i det midtjyske. Han ved det meste, hvad der er at vide om arbejdsfodtøj.

Kontakt

Lars Tang Jørgensen

Bo Nielsen

Sales Consultant

Bo er en behagelig og kompetent herre, der besøger kunder i det sjællandske. Han ved det meste, hvad der er at vide om arbejdsfodtøj.

Kontakt

Bo Nielsen

Produkter fra Sika Footwear A/S


Artikler skrevet af Sika Footwear A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodtech.

keyboard_arrow_up