Artikler

Flex Wrapper - optimeret udgave

arrow_backTil oversigten

10. oktober 2022 | Overbeck

Den nye Flex Wrapper fra Overbeck har en lang række fordele i forhold til forgængeren.

Hurtig og mere effektiv
Støjsvag
Reducering af driftsomkostningerne ved brug af servomotor, som også giver større præcision
Nem at vedligeholde
Betjeningsvenligt 12” HMI panel
Reduceret risiko for fremmedlegemer i produktet

Vi har valgt at bruge servodrift frem for trykluft, som er en meget dyr energikilde. Anvendelsen af servomotor betyder ydermere at mange af de vedligeholdelsestunge komponenter er blevet fjernet. Det samme gælder fejlkilder i form af blandt andet sårbare følere, ventiler mm.

Vigtigste opgradering på den ny Flex Wrapper er vores materialevalg, som eliminerer risikoen for fremmedlegemer i produktet, da vores svejseskinner er nu helt fri for skumlister, teflontape mm. Disse er i stedet erstattet med en keramisk coatet massiv kobberskinne, som samtidig er utroligt holdbar. Vores klippebom er ligeledes af massivt aluminium med en siliconeliste, der er sikret mod at falde af, da den er monteret i et T-formet spor.

Flere artikler fra Overbeck

Artikel er skrevet af:

Overbeck

Overbeck er en højteknologisk smedevirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2004. Virksomheden udvikler og fremstiller såvel delkomponenter som færdige anlæg i rustfri stål til fødevareindustrien. Vi vægter alle opgaver lige højt, og vi løser opgaverne professionelt og med kunden i centrum.

Vi stræber hver dag efter at give vores kunder en god oplevelse, når de handler med os. Vi værdsætter den direkte og personlige kontakt, og vi kender til vigtigheden af forventningsafstemning, gensidig respekt og engagement. Vi er af den klare overbevisning, at disse værdier er med til at sikre en mangeå

Se profil
keyboard_arrow_up