Artikler

Overbeck udvider ejerkredsen og opruster!

arrow_backTil oversigten

27. september 2022 | Overbeck

Aabybro, juli 2022.

Tietgen Invest indtræder i ejerskabet af Overbeck med henblik på at accelerere og supportere den fremadrettede vækst.

Med afsæt i den stærk udvikling af Overbeck de seneste par år og ønsket om en yderligere professionalisering af virksomheden, gennem styrkelse af organisationen ud fra en strategisk ambition om at være en højkvalitets og serviceorienteret systemleverandør, til såvel eksisterende som nye kunder, har Kristian Overbeck Sørensen, der siden 2006 har været eneindehaver af Overbeck Staal ApS, valgt at indgå partnerskab med investeringsselskabet Tietgen Invest.

Personerne bag og tilknyttet Tietgen Invest har en bred erfaring med såvel strategisk udvikling af internationale projektorienterede virksomheder samt fødevarebrachen generelt. I forbindelse med Tietgens investering vil Jan Lythcke-Jørgensen, Claus Østergaard og Jesper Wadum Nielsen indtræde i bestyrelsen af Overbeck Staal og derigennem stille deres forventnings-, produktions- og ledelsesmæssige erfaring til rådighed med henblik på at sikre en fortsat stærk vækst og udvikling af virksomheden, med respekt for den eksisterende kultur og ånd i Overbeck.

Kristian Overbeck Sørensen, der forbliver medejer og direktør, udtaler: "Jeg har længe villet meget mere med Overbeck, men det kræver meget at satse stort. Jeg søgte derfor efter investorer/medejere og blev i den forbindelse kontaktet af Tietgen Invest. Med hver deres store portion erfaring i at drive, strømline og ekspandere virksomheder, så jeg hurtigt Jesper, Jan og Claus som en oplagt og fantastisk mulighed for et rigtigt godt match. Jeg er meget tilfreds med, at aftalen er i hus og er meget optimistisk omkring Overbecks fremtid både på den korte bane, hvor fokus vil være at få ansat flere nøglemedarbejdere, og på den lange bane, hvor vi skal blive endnu mere synlige på det danske og det udenlandske marked".

Overbeck er på få år gået fra at være en mindre smedevirksomhed til at være en teknisk og projektorienteret produktionsvirksomhed, som kan levere såvel enkeltmaskiner som komplette systemløsninger inkl. PLC-styring, idriftsættelse og online support gennem egen organisation og service afdeling. Fokus er på optimering af processer og ergonomi på fødevarefabrikker.

For yderligere information venligst kontakt:

Kristian Overbeck Sørensen
Adm. Direktør i Overbeck Staal
Email: kos@overbeckstaal.dk
Telefon: +45 20 65 16 17

Jesper Wadum Nielsen
Direktør i Tietgen Invest
Email: jwn@tietgeninvest.dk
Telefon: +45 20 20 43 46

Flere artikler fra Overbeck

Artikel er skrevet af:

Overbeck

Overbeck er en højteknologisk smedevirksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2004. Virksomheden udvikler og fremstiller såvel delkomponenter som færdige anlæg i rustfri stål til fødevareindustrien. Vi vægter alle opgaver lige højt, og vi løser opgaverne professionelt og med kunden i centrum.

Vi stræber hver dag efter at give vores kunder en god oplevelse, når de handler med os. Vi værdsætter den direkte og personlige kontakt, og vi kender til vigtigheden af forventningsafstemning, gensidig respekt og engagement. Vi er af den klare overbevisning, at disse værdier er med til at sikre en mangeå

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Kristian Overbeck Sørensen

Adm. direktør og Salg

Overbeck

Kristian Overbeck Sørensen

Kaj Gimm

Projektleder

Overbeck

Kaj Gimm

Lasse M. Pedersen

Udvikling/Test

Overbeck

Lasse M. Pedersen

Rikke Bjerg

Salgssupport

Overbeck

Rikke Bjerg

Helle Sørensen

After Sale & Administration

Overbeck

Helle Sørensen

Kristian Palumhøj

Konstruktør/VR specialist

Overbeck

Kristian Palumhøj

keyboard_arrow_up