Artikler

FREMTIDEN FOR DIALABXPO

arrow_backTil oversigten

15. februar 2023

DiaLabXpo, der netop er blevet gennemført i MCH Messecenter Herning sideløbende med FoodTech-messen, er nu gennemført tre gange uden helt at indfri forventningerne hos arrangører og alle udstillere. Derfor er det besluttet fremadrettet at fokusere på at udvikle og gennemføre en stærk laboratorieevent på FoodTech.

I 2019 blev DiaLabXpo gennemført for første gang i Lokomotivværkstedet i København. Målet var i et samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH at skabe et nationalt netværksforum, hvor branchens aktører kunne samles omkring trends, inspiration, nyheder, networking, politiske debatter og faglig underholdning.

Messen er blevet gennemført to gange i København i henholdsvis 2019 og 2021 samt én gang i Herning i 2022 sideløbende med FoodTech-messen. Dette dog uden helt at indfri de forventninger og målsætninger, der oprindeligt lå til grund for at lancere messen. De besøgende, udstillerne og arrangørerne har derfor ikke fået det forventede resultat og udbytte.

Derfor vil vi fremadrettet koncentrere indsatsen om at udvikle og gennemføre en ny og stærk laboratoriedel som event på FoodTech med fokus på viden, udstyr, løsninger og teknologi til laboratorier i fødevaresektoren. Eventen bliver et samlet område med bl.a. stande, faglige aktiviteter og networking-faciliteter og bliver gennemført som en del af FoodTech messen - første gang i 2024.

Vi vil gerne takke alle udstillere for opbakningen til de gennemførte messer og ser frem til en god og tæt dialog om laboratoriedelen på messen i 2024.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.
Under alle omstændigheder vender vi tilbage, når vi er kommet længere i udviklingsarbejdet.

Venlig hilsen
Team DiaLabXpo

Flere artikler fra FoodTech

keyboard_arrow_up