Artikler

HM Linerfree® 4.0 – en bæredygtig fremtidsorienteret labelling løsning, der eliminerer affald og reducerer CO2 aftrykket.

arrow_backTil oversigten

31. oktober 2022 | HM Systems A/S

HM Systems introducerer HM Linerfree® 4.0 – en bæredygtig fremtidsorienteret labelling løsning, der eliminerer affald og reducerer CO2 aftrykket.

HM Systems introducerer HM Linerfree® 4.0 i august – en ny innovativ bæredygtig labelling løsning som HM har udviklet over de seneste to år.

HM Linerfree® - Smart etikettering med nul spild
HM Systems arbejder målrettet med at udvikle intelligente produkter, der er på forkant med industriens krav og behov. Seneste skud på stammen er et banebrydende, patenteret etiketteringssystem, som sikrer maksimal udnyttelse af etiketmaterialet, således det miljømæssige CO2 aftryk reduceres betydeligt.

”Vi ved at reduktion af CO2 aftrykket og affald er essentielt i fremtiden. Vores løsning til at løse disse klimamæssige udfordringer hedder HM Linerfree® og er et nulspildsprodukt, som vi har arbejdet fokuseret med i de seneste år og som finder stadig stigende anvendelse. I modsætning til traditionel etikettering, hvor 50 procent bliver til affald, så anvender vores teknologi ikke bagpapir, hvilket sikrer 100 procent udnyttelse af etiketmaterialet. På den måde er det muligt at reducere CO2-aftrykket betydeligt og helt fjerne spild og affald,” udtaler Henrik Thomsen, adm. direktør hos HM Systems.

No waste
”Vores version af Linerfree-teknologien er helt unik. Maskinen eliminerer behovet for fortrykte etiketter, da den kan printe individuelle etiketter i varierede længder, og den er et perfekt instrument for alle virksomheder, der arbejder med CSR og ønsker at reducere affald og fremme den bæredygtige udvikling,” supplerer han.

Industri 4.0 og maximal fleksibilitet
”Der er tale om en Industri 4.0-løsning, som vi kan servicere overalt, 24 timer i døgnet, via vores intuitive touch controller, der tillader remote access, remote upgrades og adgang til OEE-data. Derudover indbygger vi forskellige dashboards, som kan give overblik over alarmer og linjens effektivitet,” forklarer Henrik Thomsen og fortsætter: ”At vi altid kan nå maskinerne og overvåge driften uanset hvor i verden, de er installeret, er en vigtig parameter i forhold til sikkerhed og tilgængelighed – især i perioder kan være nødvendigt at begrænse den fysiske adgang til fabrikken.”

Bredeste produktprogram inden for mærkning
HM Systems tilbyder et alsidigt produktprogram inden for industriel etikettering og mærkning. Med global tilstedeværelse, mangeårig erfaring og en innovativ tilgang til markedet udvikles fremtidsorienterede løsninger til en bred vifte af forretningssegmenter – herunder fødevareindustrien.
Med solid erfaring inden for konstruktion, elektronik og softwareudvikling kombineret med state-of-the-art produktionsfaciliteter tilbyder HM Systems også kundetilpassede løsninger, der bygges og testes på egen fabrik i Syddanmark.

Læs mere på www.hm-systems.dk/produkter/hm-linerfree/

Artikel er skrevet af:

HM Systems A/S

HM Systems har markedets bredeste og mest alsidige produktprogram og leverer standardprodukter såvel som kundetilpassede totalløsninger inden for en lang række industrier.

Kvaliteten er i top, og løsningerne bygges og testes på egen fabrik.
Det er din garanti for fremtidsorienterede kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Vores produktprogram omfatter bl.a.:

• Alt inden for etiketterings- og mærkningsløsninger
• HM Linerfree® - den grønne etiketteringsløsning, der
• Etiketprintere med alle førende mærker
• Ink-Jet printere og lasermærkning
• Software- og dataopsam

Se profil
keyboard_arrow_up