Artikler

IQJET - 5 år ingen vedligehold!

arrow_backTil oversigten

11. september 2023 | HM Systems A/S

Mød IQJET - verdens bedste CIJ-Printer. Op til 8 linjer tekst, knivskarpe print hver gang, maksimal oppetid, ingen rengøring, brugervenlig betjening og markedets hurtigste opstartstid.

IQJETs intelligente funktioner og unikke egenskaber sikrer dig en øget produktivitet og pålidelige printresultater. Som noget helt unikt, kan du spare alle omkostninger til vedligeholdelse, da IQJET ikke behøver service i op til 5 år.


IQPRINT, SMART.OS, SMART.EFFICIENCY & SMART.CARE er med til at minimere både din nedetid og dine driftsomkostninger.


Unikke fordele:

*8-linjers kvalitetsprint:
IQJET printer 50% mere indhold sammenlignet med konventionelle CIJ-printere. Du kan printe op til 8 linjer, store 1D/2D-koder, komplekse logoer og grafik med højere opløsning og den bedste skriftkvalitet.

*Automatisk dyse forsegling:
Forsegler dysen såvel som renden og hele sugeledningen til blækretur. Dette eliminerer tilstopning og indtørret blæk. Og IQJET er altid klar til at printe.

*Patronsystem med hurtig påfyldning:
IQJET forsynes nemt med blæk og solvent fra fronten. En intelligent beskyttelsesfunktion forhindrer forvekslinger og sikrer, at de rigtige forbrugsstoffer bruges.

*XXL blæk- & reservetank:
Op til 500* driftstimer er mulige med en enkelt tankfyldning. Selv når der vises en påfyldningsmeddelelse, fortsætter IQJET med at køre i op til 100* timer. Nok tid til at bestille nye forsyninger og genopfylde.

*Konstant kontrol af blæktemperatur:
For at eliminere temperatursvingninger i arbejdsområdet og enhver negativ indvirkning på printkvaliteten, kontrolleres blæktemperaturen konstant

*Hydraulisk blækcirkulation:
Et intelligent hydrauliksystem holder trykket i blækkredsløbet konstant og beskytter samtidig trykpumpen. På den måde undgår man stor slitage og regelmæssige, dyre udskiftninger af pumpen.

*Printhoved Re-Fresh:
Den smarte selvrens-funktion af printerhovedet fjerner urenheder såsom blækstøv, helt uden behov for manuel rengøring. Operatøren kommer således ikke i direkte kontakt med solvent.

* Kvalitet. Fremstillet i Tyskland:
Enestående holdbarhed og pålidelighed takket være et IP56-kompatibelt hus i rustfrit stål, der beskytter mod vand og støv. IQJET er vandstrålefast. Som ekstraudstyr kan IQJET fås med en IP66-beskyttelse. Hverken IP56 eller IP66 kræver ekstern trykluft.

* Gør-det-selv-Service med instruktionsvideoer:
Det er ekstremt nemt selv at skifte filter uden værktøj eller forudgående viden, takket være trinvise instruktioner på printerens display, der er 3D animerede, realistiske og interaktive.

Flere artikler fra HM Systems A/S

Artikel er skrevet af:

HM Systems A/S

Vi har markedets bredeste og mest alsidige produktprogram og leverer både standardprodukter og kundetilpassede totalløsninger inden for en lang række industrier.

Kvaliteten er i top, og løsningerne bygges og testes på vores fabrik i Haderslev, hvilket er din garanti for fremtidsorienterede kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder bl.a.:

• Alt inden for etiketterings- og mærkningsløsninger
• HM Linerfree® - en fleksibel Print & Apply løsning uden spild
• HM 4000S Cross Web - Smart etikettering på dybtrækkere
• Etiketprintere af alle førende mærker
• TIJ

Se profil

Mød os på FoodTech 2022

Sten Krag-Hansen

Area Sales Manager

HM Systems A/S

På messen

Sten Krag-Hansen

Marilena Isabell Marx

Marketingkoordinator

HM Systems A/S

På messen

Marilena Isabell Marx

Jan Kondrup

Export & Business Development

HM Systems A/S

På messen

Jan Kondrup

Nicolaj Kjerkegaard

Product Manager - HM Linerfree

HM Systems A/S

På messen

Nicolaj Kjerkegaard

Ole Kristensen

Area Sales Manager

HM Systems A/S

Ole Kristensen

Henrik Thomsen

Director Business Development

HM Systems A/S

På messen

Henrik Thomsen

Michael Rix

CEO

HM Systems A/S

Michael Rix

Tage Lund

Area Sales Manager

HM Systems A/S

Tage Lund

keyboard_arrow_up