Cases

Førerløs truck fjerner spildtid og stress i fiskefabrikkens logistik

arrow_backTil oversigten

28. juni 2024 | Global AGV

Høj effektivitet i fiskeproduktion

Når sultne fastfoodkunder i 39 af verdens lande bestiller en Filet-O-Fish, McFeast Fisk, GrovFeast Fisk hos McDonalds, så sætter de tænderne i en paneret fisk fra den danske fiskeproducent A. Espersen. At få det til at lykkes dag ud og dag ind kræver en høj effektivitet i hele koncernen.


Udfordring
A. Espersen havde en tilbagevendende udfordring, hvor produktionslinjen løb tør for tomme paller, fordi den ikke blev fyldt op i tide.

Løsning
Men Global AGV har løst problemstillingen. Den henter og leverer tomme paller til en PALOMAT® pallemagasin i produktionen, kører råvarer til proceslinjen og færdigvarer til folievikleren.

Gevinst
Til gengæld har A Espersen frigjort medarbejdere fra ensidigt, gentaget manuelt arbejde og fået optimeret arbejdsgange og produktionsflow. Ingen har mistet deres arbejde på grund af den nye førerløse truck.

Flere artikler fra Global AGV

Casen er skrevet af:

Global AGV

Verdens hurtigste og nemmeste AGV-installation

Global AGV har ændret spillereglerne for AGV-installationer. Hvad der tidligere var et projekt forbeholdt store virksomheder, har vi nu gjort så simpelt, at den kan installeres i din produktion på blot 2-3 dage.

Vi har udviklet en simpel standardløsning, som sætter en ny standard. Det brugervenlige software er inspireret af LEGO® MINDSTORMS®-programmering og designet til at være lige så intuitiv som en smartphone. Netop dét gør Global AGV helt unik.

Behovet for særlige PLC-færdigheder til at styre og programmere AGVen er en saga blot. Et

Se profil
keyboard_arrow_up