Cases

Global AGV hjælper Danpo med at løfte volumen, kvalitet og arbejdsmiljø

arrow_backTil oversigten

28. juni 2024 | Global AGV

Vækst og sundere jobs

Effektiv automatisering hos Danpo skaber vækst og sundere jobs med et fuldautomatiseret pakkeri, hvor selvkørende trucks fra Global AGV indgår i løsningen. Implementeringen af førerløse trucks fra Global AGV bidrager til at skabe et bæredygtigt produktionsmiljø, der kan mærkes på bundlinjen.

Udfordring

Hos Danpo har de fokus på fleksibel og optimal pladsudnyttelse, så væksten ikke sprænger rammerne. Der er et konstant kapløb mellem kvadratmeterne og vækstkurven hos kyllingeproducenten. Og hvis det kapløb skal vindes, er det vigtigt, der er styr på logistikken. Derfor giver en førerløs truck fra Global AGV rigtig god mening i forhold til at løse logistiske udfordringer.

Løsning

Ved at bruge en selvkørende truck, en AGV, forhindrer Danpo logistikproblemer ved at skabe en bedre adgang til linjer og anlæg. Faste pallepladser og faste rullebaner ville låse kørevejene, mens AGV’en skaber et fremtidssikret flow og forebygger ophobninger i pakkeriet.

Gevinst

Implementeringen af førerløse trucks fra Global AGV bidrager til at skabe et bæredygtigt produktionsmiljø, der kan mærkes på bundlinjen. Samtidig er AGV’en med til at frigøre 2 ud af 3 medarbejdere til at kunne løse andre og mere komplekse opgaver på fabrikken.

Flere artikler fra Global AGV

Casen er skrevet af:

Global AGV

Verdens hurtigste og nemmeste AGV-installation

Global AGV har ændret spillereglerne for AGV-installationer. Hvad der tidligere var et projekt forbeholdt store virksomheder, har vi nu gjort så simpelt, at den kan installeres i din produktion på blot 2-3 dage.

Vi har udviklet en simpel standardløsning, som sætter en ny standard. Det brugervenlige software er inspireret af LEGO® MINDSTORMS®-programmering og designet til at være lige så intuitiv som en smartphone. Netop dét gør Global AGV helt unik.

Behovet for særlige PLC-færdigheder til at styre og programmere AGVen er en saga blot. Et

Se profil
keyboard_arrow_up